![]() |
selamlar gercekten güzel bi forum olmuş emegi gecen herkese teşekkurler benim bi sorunum var gunlerdir arıyorum ana sayfadaki photoplog bu plungi kurmama ragmen bi turlu anasayfada resimleri gosteremedim bayadır bi aradamı ama bi turlu nereye hangi kod eklenecek detaylı bi bilgi bulamadım sizden ricam bana kodlar hakkında yardım ederseniz sevinirim hepinize kolay gelsin |
--->: selamlar Öncelikle hosgeldiniz. Hangi versiyonu kullandiginizi söylerseniz detayli bilgiverebilirim. Bizim sitede kullandigimiz pro versiyon. Sizinkisi LITE versiyon olabilir. Onun icin versiyon bilgilerinizi verirseniz yardimci olayim. |
--->: selamlar PhotoPlog Pro v.2.1.4.7 kullandıgım versiyon bu ustat |
--->: selamlar |
--->: selamlar FORUMHOME templatesinde istedigin yere yerlestirebilirsin. Örnegin resimde gösterdigin "Rastgele resimler" i eger ana sayfada navbar altinda göstermek istersen FORUMHOME templatesinde bul Kod: $navbar Kod: $photoplog[minithumbnails] Bizim sitenin asagisindaki gibi aciklamali son eklenen resimler icinde su kodu FORUMHOME templatesinde istedigin herhangi bir yere koyman yeterli Kod: $photoplog[thumbnails] |
--->: selamlar kardeş ölmüşüne rahmet, haftalardır uğraşıyorum allah senden razı olsun selametle... |
--->: selamlar yine rahatsız ettim ustat işaretlediğim yer bende cıkmıyor http://www.muhakeme.net/forum/forumr...02/hatam-1.jpg |
--->: selamlar |
--->: selamlar highslide.css dosyasini kendi sitenize göre editlemeniz gerekiyor ve zaten default olarak bazi ayarlari göreceksiniz oradaki forum path yolunuzla bunlari rahat bir sekilde olusturursunuz. |
--->: selamlar acemilik öğrenecez yavaş yavaş ellerine sağlık sağolasın |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük