![]() |
Merhaba ^^ Tüm forum alemine merhaba :) Ben bay x xD 17 yaşındayım , Almanca öğrenmem lazım seneye yolcuyum :) Forumunuz çok güzel ve anlaşılır bir anlatıma sahip yönetim ve üyelere şimdiden teşekkürler :) |
--->: Guten Tag ^^ Merhaba Neugier Schüle, Almanca ögrenimimde tavsiye olarak en cok pratik yapmayi gösterebilirim. Fakat bu pratik "sprechen" Türkiyedeki birisi icin zordur o yüzden Almanca Dilbilgisinin temelini iyice anlamanizi tavsiye ediyorum sonrasinda bol bol test ve kompozisyon yazimlari. Yazdiklarinizi bizimle paylasabilir ve hatalarinizi düzeltebiliriz. Yeniden hosgeldiniz:) |
--->: Guten Tag ^^ :hosgeldiniz0121: inşallah almancayı öğrenirsiniz kolayca :) |
--->: Guten Tag ^^ Merhabalar hoşgeldiniz :) |
--->: Guten Tag ^^ İlgi için teşekkürler :) Aslında öyle gitme meraklısı değilim ama geleceğimi düşünürsem sanırım şimdiden ipleri sıkı tutmalıyım , zamanında mmorpg ve fps oyunlarımın katkısı oluyor :D Kelime hazinesi olarak çok kötü değilim ama cümle kurma ekler falan çalışmam lazım daha :) |
--->: Guten Tag ^^ :flowers:Hoşgeldiniz...foruma katılmanıza sevindik.:flowers: |
--->: Merhaba ^^ Alıntı:
merak ettim almanyaya okul için mi gidiyorsunuz |
--->: Guten Tag ^^ Rabbim kalbinizi kalbimizle dini üzere sabit kılsın.Hakkınızda inşaallah hayırlı olur. |
--->: Guten Tag ^^ Herzlich Willkommen! diyelim:) |
--->: Guten Tag ^^ Bu resim Foruma yakışmıyor gibi... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük