![]() |
Selamünaleyküm Bende mübarek bir günde, mübarek bir saatte aranıza katılıyorum; aranızda hayırlı paylaşımlar dileği ile...Muhabbet ve Baki ile Vesselam!...:flowers: |
:hosgeldiniz0121: Yanimizda olmaniz sevindirdi bizleri. Umarim iyi vakit geciririz hepberaber. |
:flowers::flowers:aleyküm selam ...hoşgeldiniz..ne iyi ettiniz...:flowers::flowers: |
Muhabbetle Vesselam Hiçte Yabancı Gelmedi Aysel Abla ? |
Biz de mübarek bir vakitte sizi aramıza alıyoruz... Aleyküm selam ve rahmetullah... Bereket getirirsiniz inşallah... hoşgeldiniz.. |
Allah razı olsun arkadaşlar.hoşbulduk...Allah Allah As! Melek kardeşim beni tanıdığına göre biryerlerden tanıdıksın; yoksa benim daha önceden bildiğim As! mısın?...İnşaallah yanılmıyorumdur...Tanıdık birini görmekte güzeldir...Vesselam!.. |
As! Olamasakta Olmak için Gayret Ediyorum Doğrudur Hihihihihi Etkisiz Desek Daha Doğru Olur :WOT.gif: Valla Maşallah bir tanıdık değil bizim forumdan herkez buradan sen neredesin gibi oldu heheheh Tabi artık benim forumum değil ama olsun Hoşgelmişsin :flowers: Ve @leykumSelam |
Çok sevindim tanıdıkları burda görmekten...Hoşbulduk etkisiz bacım...Allah razı olsun!...Helal olsun beni tanıdın ya...Desene burası kardeş site...Vesselam!.. |
Ben Adamı Gözünden Tanırım :brush: :p Nuray'ıda Buraya Aldımmı İş Temamdır :=); Tam Kadro Oluruz :WOT.gif: Ne Güzel |
Tamam bende emin oldum bizim etkisiz olduğuna açıkcası seni beklemiyordum, bir kardeşimi görünce daldım ama burada çok tanıdığım varmış, tanımadıklarımlada en kısa zamanda tanışırız...Vesselam!.. |
Ben Bayadır Buradayım Pek Aktif Değilim Ama Daha Kimseyi Tanıyamadık Bekke Kardeşimiz ve Alptraum'dan Başka :=); Artık Beraber Tanışırız :WOT.gif:İnşaAllah |
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz... |
Allah razı olsun Führer kardeşim...Vesselam!.. |
Güllerehasret hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz:) |
Hoşbulduk kardeşim...Vesselam!.. |
hoş geldiniz pişman olmicaksınız |
İnşaallah kardeşim altun...Vesselam!.. |
ben şahsım adına ve forum adına hakikaten çok seviniyorum... hep hayırla ve her beraber en güzel paylaşım ve muhabbete inşAllah...Rabbim cümlemizi himayesine alsın rahmeti ve nuruyla kuşatsın.... tekrar hoşgeldiniz ...ve diğer kardeşleride bekleriz:) |
Amin bacım, Allah razı olsun; nasibi olan gelsin, ne diyelim...Vesselam!... |
as aramiza hosgeldiniz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:29 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük