![]() |
çok güzel bi site burası ne kadar güzel bi siteymişya yöneticilere çok teşekkür ediyorum :clap::cicek01221: bide fikir alış verişinde bulunsaydık cok iyi olacaktı:anlastik: |
Hosgeldiniz begenmenize sevindik. Fikir alisverisi istediginiz konular üzere kategorilerden secim yaparak bizimle paylasabilirsiniz. |
Site gercekten mükemmel, bende cok begenerek dolasiyorum sitede ancak tek bir kücük sorun varki chat sayfasi olmuyor. Ben inaniyorum ki burda cok güzel samimi dostluklar kurulup verimli sohbetler edilebilecek kisiler var ama ortam yok. Bunuda ayarlarsaniz tam süper olacak :) |
Alıntı:
|
Evet üstad.Elbet vardır bir hayrı :rolleyes: |
Hoş geldiniz... |
Hoşgeldiniz:) |
hoş bulduk teşekür ederim ama safahatla aynı görüşteyim |
Örnegin ne tür sohbetler diyorsunuz? Zamaninda aksam sohbetleri ve baska türlü dini sohbetlerde belli bir saatte denedik ama insanlarin hosuna gitmedi. Sohbet konusunu ve zamanini olusturabilecek kisiler varsa ben katilirim ama baska katilim olur mu? bilmem.... |
bende bilmediğim şeyleri öğrenebilmek için sohpet bölümü olsun istedim(sohpet paneli)ama neyse kısmet değilmiş ilginiz için teşekkür ederim |
Bilmediginiz herhangi birseyi forumun ilgili kategorisindede yazabilirsiniz hem anlik degil tümden bir yardim olur dahada faydali olur |
tamam öyle yaparım teşekkür ederim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük