![]() |
selamun aleykum muhakeme ailesi selamun aleykum sitenizde bana yer varmı çoçuklar:WOT.gif: |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi size zahmet bu resimi yükleyemedim Avatar13634 6 Avatar13634 6 :shocked0121: |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi Hosgeldiniz, est. tüm forum sizindir. Umarim güzel, keyifli vakit gecirirsiniz ve bizlerde sizin sayenizde bilgilenir sizin sayenizde düsünür ve sizin sayenizde güler ve hüzünleniriz. Hazir avatarlar bölümünde bir cok resim ne yazik ki calismiyor. Sebebi teknik olarak temizlik yaptigimda resimlerin zarar görmesinden kaynaklaniyor. Siz resmin linkini verirseniz sizin avatarinizi degistirebilirim ya da kendiniz yapmak isterseniz resimde anlattigim gibi yapabilirsiniz http://www.muhakeme.net/forum/forumr...24076588-1.jpg |
Alıntı:
|
→ selamun aleykum muhakeme ailesi Aleyküm selam,hoşgeldiniz :) |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi sağolun var olun inş yükleyebildim sonunda teşekür ederim çoçuklar :) |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi Hoşgeldiniz.ehlen ve sehlen. |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi selamün aleyküm nero dvd mp3 yazma indimek isdiyorum verin indirelim lütfen |
→ selamun aleykum muhakeme ailesi bölümlerinizde konu paylaşmak istiyorum.konu aç butonu yada yeni konu açmak için bir şey göremedim |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Resimdeki gözüken Yeni konu ac kismindan yeni konu acabilirsiniz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük