Yeni Konu aç

İzmir derbisinde Aliağa güldü

İzmir derbisinde Aliağa güldü

Beko Basketbol Ligi'ndeki iki İzmir takımının mücadelesinde Aliağa Petkim, Bornova Belediyesi'ni 70-64 yenerek, galibiyet özlemini dindirdi.. BORNOVA BELEDİYESİ: 64 - ALİAĞA PETKİM: 70 Salon: Halkapınar Hakemler: Murat Biricik xx, İsmail Aydın xx, Alper Özgök xx Bornova Belediyesi: Çağdaş xx, Soner xx 17, Murat xx 5, Ümit xxx 29, Nagys xx 5, Serdar xx 5, Umutcan x, Pertev x 3, Şerafettin x

Trabzonspor potada güldü

Trabzonspor potada güldü

Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor, Pınar Karşıyaka'yı sahasında 80-77 yendi. -MEDİCAL PARK TRABZONSPOR: 80 - PINAR KARŞIYAKA: 77 Salon: 19 Mayıs Hakemler: Engin Kennerman xxx, Mehmet Serdar Ünal xxx, Ozan Çakar xxx Medical Park Trabzonspor: Rasic xxx 16, Ali xxx 15, Obasohan xxx 14, Milosevic xx 4, Ersin xxx 8, Snow xx 6, Hadi xxx 9, Cakic xxx 8

The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası

The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası

İngiliz The Sun gazetesi, İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen Kenny Miller'ın Bursaspor ile transfer görüşmesi yapmaya hazırlandığını yazdı. İskoç kulübün, Bursaspor'un Miller ile ilgilendiğini doğruladığını kaydeden gazete, 31 yaşındaki futbolcunun yeşil-beyazlı takımla görüşmelere yarın başlayacağını ve bugün Hamilton ile ligde yapılacak maçta son kez Rangers formasını giyebileceğini iddia etti. Bursaspor'un 2,5 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlandığını belirten... Read more

TT Arena gelin gibi süslendi /

TT Arena gelin gibi süslendi /

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışı için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacakları açılış töreni için hazırlıklar tamamlandı. Galatasaray ile Hollanda'nın Ajax takımları arasında bu akşam yapılacak maçla resmi açılışı gerçekleştirilecek yeni stada taraftarların alınmasına başlandı. Akşamı beklemeden stada ulaşan ilk Galatasaraylılar tribünlere girmeye başladı. Açılış maçından saatler önce... Read more

De Boer: Atmosfer süper olacak

De Boer: Atmosfer süper olacak

Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılış maçında bugün sarı-kırmızılı takım ile karşılaşacak olan Hollanda'nın Ajax takımının teknik direktörü Frank De Boer, müsabakanın güzel bir atmosferde geçeceğini hissettiğini söyledi. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Frank De Boer, Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, açılış maçına aldıkları davetten dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, ''Bu stat tarih kokuyor, birçok... Read more

Ferguson, Bale'yi almak istemiş

Ferguson, Bale'yi almak istemiş

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, Tottenham Hotspur'da oynayan Gareth Bale'i geçmişte almak için girişimde bulunduklarını söyledi. Ferguson, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bale, 16-17 yaşındayken sözleşme imzalamayı denedik. O zamanki takımı Southampton'ın İskoç yönetim kurulu başkanı vardı. Bütün koşulları bilmiyorum ama bizim teklifimizi kabul etmediler'' dedi. Bu sezon Tottenham Hotspur formasıyla 7 gol atan Bale, özellikle Şampiyonlar... Read more

Galatasaray deplasmanda güldü: 89-70

Galatasaray deplasmanda güldü: 89-70

Beko Basketbol Liginde Galatasaray Cafe Crown, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 89-70 mağlup etti. Mücadeleye iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Antalya Büyükşehir Belediyespor'da Downey ve Polat'ın sayılarına sarı-kırmızılılar pota altından ErmalKurtoğlu ile cevap verdi. Periyotun sonlarında rakibin top kayıplarını değerlendirerek hızlı hücumlarla sayılar bulan Galatasaray, ilk periyodu 17-14 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci periyoduna Andriç ve Ahthony'in sayıları... Read more

Fenerbahçe, Greer ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Greer ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ABD'li oyuncusu Lynn Terence Greer ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp ile oyuncu arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak sona erdirildiği bildirildi. Açıklamada, ''Kendisine, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz'' denildi.

Fenerbahçe istedi Aston Villa kaptı

Fenerbahçe istedi Aston Villa kaptı

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği, Lyon'un Kamerunlu futbolcusu Jean II Makoun'u kadrosuna kattı. Aston Villa Teknik Direktörü Gerard Houllier, 27 yaşındaki futbolcunun, kendisini Haziran 2014'e kadar İngiliz kulübüne bağlayan anlaşmaya imza attığını söyledi. Houllier, transfer maliyetinin 9,5 milyon dolar olduğunu belirtti. Futbolcu, ancak İngiltere'de çalışma vizesi aldıktan sonra forma giyebilecek.

Universiade'ın açılışına yoğun talep

Universiade'ın açılışına yoğun talep

Erzurum'da, 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında yapılacak ''Erzurum 2011 Winter Universiade'' oyunlarının açılış töreni için yurt içi ve dışından yoğun talep olduğu bildirildi. 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Seyirci Hizmetleri ve Biletleme Komitesi Başkanı Dursun Katkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cemal Gürsel Stadı'nda yapılacak açılış seremonisi için 14 bin biletin satıldığını, bilet almak isteyenlerin taleplerinin sürdüğünü söyledi. Katkat, daha önce rezervasyonu... Read more

Ersen Martin Denizlispor'a yakın

Ersen Martin Denizlispor'a yakın

1. Lig ekibi Denizlispor'un genel menajeri Adnan Erkan, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Ersen Martin ile prensipte anlaştıklarını belirterek, futbolcunun kulübüyle olan küçük pürüzleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersen Martin ile görüştüklerini ve futbolcuyla her konuda anlaştıklarını ifade ederek, ''Futbolcuyu kadromuzda görmek istiyoruz'' dedi. Futbolcunun transferinde son noktaya gelindiğini bildiren Erkan, ''Ersen Martin ile... Read more

Quaresma antremana çıkmadı

Quaresma antremana çıkmadı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı ekibin, kondisyon, istasyon, pas ve şut çalışmaları yaptığı bildirildi. Sağ dizinde darbeye bağlı ağrısı bulunan Quaresma, bel spazmı olan Fernandes ve diş operasyonu geçiren Ekrem Dağ antrenmana katılmazken, tedavileri süren İbrahim Üzülmez ve Ferrari'nin de... Read more

Köln'de domuz gribi endişesi

Köln'de domuz gribi endişesi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de teknik direktör Frank Schaefer'in takım içerisinde domuz gribinin artmasından endişe duyduğu bildirildi. Bild gazetesi, Antalya'da devre arası kamp yapan FC Köln'de domuz gribine yakalanan Youssef Mohamad, Kevin McKenna, Miso Brecko ve Konstantinos Giannoulis'den sonra Mato Jajalo'nun da kendisini kötü hissettiği ve bu nedenle teknik direktör Schaefer'in endişeli olduğunu yazdı. Gazete ayrıca, deplasmanda yarın Kaiserslautern ile karşılaşacak... Read more

Ankaragücü'nde 3 imza birden

Ankaragücü'nde 3 imza birden

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı Serdar Özkan, Ergin Keleş ve Jaroslav Cerny'ye bugün resmi imzayı attırdı. Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine başkan vekili Nadir Koç, genel menajer Ender Yurtgüven ve futbolcular Serdar, Ergin ve Cerny katıldı. Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray'dan bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Özkan ile 2,5 yıllık sözleşme imzalarken, Manisaspor'dan bedelsiz alınan Ergin Keleş ve Slavia Prag'tan kadroya katılan... Read more

Santos, Aykut Kocaman'dan özür diledi

Santos, Aykut Kocaman'dan özür diledi

Fenerbahçe'nin Brezilya futbolcusu Andre Santos, sabah yapılan antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi. Andre Santos, bir hata yaptığını ve teknik direktör Aykut Kocaman'dan özür dilediğini söyledi. Kendisi ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın durumuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenlediğini belirten Santos, ''Bir hata yaptım ve Aykut hocamdan özür diledim. Ben Brezilya'dayken gelip beni beğenip, aynı zamanda Fenerbahçe'ye transfer olmamdaki en büyük paya sahip Aykut hocama karşı bir... Read more

Billy Mehmet Samsunspor'da

Billy Mehmet Samsunspor'da

1. Lig ekibi Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Gençlerbirliği takımından Billy Mehmet ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlılar, transfer çalışmaları kapsamında uzun süredir gündeminde olan ve bazı pürüzler nedeniyle geçtiğimiz haftalarda transferinden son anda vazgeçtiği Billy Mehmet ile yeniden yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı. Oyuncuyla her konuda anlaşan Karadeniz ekibi, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve bazı yöneticilerin katıldığı imza töreninde... Read more

Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gelen Fenerbahçe, sabah antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. Kundu bölgesindeki Miracle Oteli'in futbol sahalarında çalışan sarı-lacivertli takım, Antalya'daki ilk antrenmanını dün akşam yaptıktan sonra ikinci antrenmanını da bu sabah gerçekleştirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, önce hafif koşu yaptılar, daha sonra da iki ayrı gruba ayrıldılar. Bir grup top kontrolü, dar alanda kısa paslaşma... Read more

Trabzonspor'un Manisaspor 11'i

Trabzonspor'un Manisaspor 11'i

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda yarın sahasında Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek kupadaki iddiasını sürdürmek istiyor. Grupta ilk maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan, Konya Torku Şekerspor'u ise 3-1 yenip 4 puanla lider Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer alan Karadeniz ekibi, Manisaspor'u yenerek yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Bu sezon lig ve kupada 19 resmi maçtaki tek yenilgisini 17 Eylülde ligin 5. haftasında Manisaspor karşısında... Read more

Trabzonspor'dan taraftarlara uyarı

Trabzonspor'dan taraftarlara uyarı

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda yarın Manisaspor ile sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor'da, taraftarlar kurallara uymaları konusunda kulüp tarafından uyarıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, statta koltuk kırılmaması, meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti ve yabancı madde atılmaması, küfürlü tezahürat yapılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması konusunda uyarılarda bulunuldu. Açıklamada, bu tür eylemlerin sonucunda kulüplerin ciddi... Read more

Ersan İlyasova'yı tutabilene aşk olsun

Ersan İlyasova'yı tutabilene aşk olsun

Philadelphia 76ers'a konuk olan Milwaukee Bucks, sahadan 95-94 yenik ayrıldı. Milwaukee Bucks'ta milli basketbolcumuz Ersan İlyasova mücadeleyi 14 sayıyla tamamladı. Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ne (NBA) dün gece oynanan 11 maçla devam edildi. Wells Fargo Center'da Philadelphia 76ers'a konuk olan Milwaukee Bucks, sahadan 95-94 yenik ayrıldı. Oyuna kenardan giren ve 29 dakika süre alan 76ers oyuncusu Louis Williams 25 dakika ile sahanın en skorer ismi oldu. Williams, maçın bitimine 45 saniye kala 3 sayı... Read more

İbrahim Kaş forma yüzü görmedi

İbrahim Kaş forma yüzü görmedi

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) sezonun ilk yarısı bu hafta oynanacak maçlarla sona ererken, Getafe takımında istenileni veremeyen İbrahim Kaş forma giyme şansı bulamadı. Sezon başında sakatlık sorunu yaşayan, ancak düzeldikten sonra da teknik direktör Michel'in gözüne giremeyen İbrahim, La Liga maçlarında şimdiye kadar 5 kez kadroya alınsa da oynatılmadı. 19. haftada bugün Real Sociedad'a karşı oynayacak Getafe'de, İbrahim kadroya çağrılmazken, 24 yaşındaki Türk futbolcunun kendisine takım... Read more

Real için yeniden Nistelrooy iddiası

Real için yeniden Nistelrooy iddiası

İspanyol basını, Real Madrid'in aradığı forvetin kulübü tanıyan biri olacağını savunurken, Hollandalı Ruud Van Nistelrooy'un geri dönebileceğini yazdı. AS ve Marca, 2006-2010 arasında Real Madrid'de oynayan ve 2010'un ocak ayında Almanya'nın Hamburg takımına transfer olan Van Nistelrooy'un Madrid'e dönmesi için görüşmeler yapıldığını iddia etti. Fıtık ameliyatı geçiren ve sezonun ikinci yarısında oynaması zor gözüken Arjantinli Higuain'in yerine 6 aylık geçici bir forvet arayan Real Madrid'de... Read more

Hıncal Uluç: Ben artık Galatasaraylı değilim!..

Hıncal Uluç: Ben artık Galatasaraylı değilim!..

Belki de en fazla sevilmeyen Galatasaraylıların başında geliyor Hıncal Uluç. Her şeye muhalif bir taraftar portresi çizen ve takımını yerden yere vurmaktan asla geri adım atmayan Uluç, Galatasaraylılıktan istifa etti... Hıncal Uluç'un köşe yazısı Yıllar önce, Galatasaraylı olduğumu hissetmiştim, bir Galatasaray- Beşiktaş maçında.. Beşiktaşlı biliyordum kendimi.. Herkese de öyle söylüyordum.. Bir gün İnönü Stadı'nda maç 0-0 giderken, Galatasaray golü atınca kendimi ayağa fırlamış... Read more

Ertuğrul Arslan Konyaspor'da

Ertuğrul Arslan Konyaspor'da

Konyaspor, Antalyaspor forması giyen Ertuğrul Arslan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, takımı zor geçecek sezonun ikinci yarısında başarılı olması adına güçlendirdiklerini belirtti. Spor Toto Süper Lig'in mevkisinde en tecrübeli oyuncularından biri olan Ertuğrul Arslan ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladıklarını ifade eden Karapınar, ''Kendisinin Konyaspor'un hedefleri doğrultusunda ciddi katkılar sağlayacağına... Read more

Ziraat Türkiye Kupası'nda program

Ziraat Türkiye Kupası'nda program

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası gruplarında 4. hafta maçlarından 4'ü yarın yapılacak. Kupada yarının maç programı şöyle: (A) Grubu: 13.30 Beypazarı Şekerspor-Denizlispor (Beypazarı İlçe) (B) Grubu:

Erzurum'u kar timleri koruyacak

Erzurum'u kar timleri koruyacak

Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat arasında yapılacak 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda Palandöken Kayak Merkezi'ni polislerden oluşan kar timleri koruyacak. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polislerden seçilen kar timleri, kar üstü araçlarla Palandöken'de 24 saat görev yapacak. 6 polis memuru, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği eğitmenlerince kar üstü araç kullanma ve kar altında kalanlara yönelik acil müdahale gibi konularda 2 gün eğitime... Read more

Kazım TT Arena'da da tarih yazdı

Kazım TT Arena'da da tarih yazdı

G.saray'In veda maçında Beypazarı'na gol atarak Ali Sami Yen tarihine geçen Kazım, Türk Telekom Arena Stadı'nda tarihe geçti... Ali Sami Yen'in son, Arena'nın ilk gollerini atan milli futbolcu çift kale maçta ağları Cem Yılmaz gibi iki kez havalandırdı. Arena'nın ilk sakatlık geçiren futbolcusu ise Barış Özbek oldu. Barış antrenmanı yarım bıraktı. Sakat olan Pino da Ajax maçında forma giyemeyecek. Akşam

Çubukçu: Okullaşma oranı artırılmalı

Çubukçu: Okullaşma oranı artırılmalı

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, mülki amirlerin ve milli eğitim müdürlüklerinin ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki çocukların okullaşmasıyla ilgili her türlü tedbirleri alması gerektiğini belirtti. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, çocuğun eğitim hakkını kullanmasının gelecek yaşamın şekillenmesinde en önemli adım olduğunun altını çizerek, mülki amirlerin ve milli eğitim müdürlüklerinin ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki çocukların okullaşmasıyla ilgili her türlü... Read more

Galatasaray - Ajax maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Ajax maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen Türk Telekom Arena'nın açılış maçında Galatasaray ve Ajax karşılaşacak, maçı D-Smart yayınlayacak. Galatasaray'ın yeni futbol mabedi olacak Türk Telekom Arena'nın 15 Ocak 2011 tarihindeki görkemli açılış töreninde Galatasaray ve Ajax karşılaşacak, uluslararası bir şova dönüşecek nefes kesecek karşılaşma sadece D-Smart ekranlarında olacak. Türk futbol tarihinin unutulmaz bir gecesi daha sadece D-Smart ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Galatasaray'ın yapımı tamamlanan... Read more

Milyonlarca G.Saraylının beklediği gün

Milyonlarca G.Saraylının beklediği gün

Galatasaraylıların beklediği büyük gün geldi çattı. Dünyada UEFA'nın yeni kriterlerine uygun tek stad olma özelliğini taşıyan Türk Telekom Arena, muhteşem bir törenle Türk futbolunun hizmetine girecek. Toplam 52 bin 647 seyirci seyirci kapasitesi, 190 metre eni, 228 metre boyu ile dünyanın sayılı statları arasında yer alan Türk Telekom Arena, aynı zamanda Türkiye'nin en teknolojik ve özgün spor komplekslerinden biri olma özelliğini taşıyor. Kulüp başkanı Adnan Polat'ın, ''FIFA ve UEFA'nın 2016... Read more

Yeni Konu aç

Gösteriliş ayarları
Gösterilen 3451 den 3480 ´e kadar. Toplam 6678 Konu bulunmuştur.
Sıralama şekli Sıralama şekli
Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmış olunca bu Resim gösterilir
Yeni Mesaj yok Yeni Mesaj yok En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmamış olunca bu Resim gösterilir
Konu Kapatılmıştır Konu Kapatılmıştır