Golf'te turkish open tam not aldı   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-09-2008 (02:07)   Son Mesaj: 09-09-2008 (02:07)    Cevap: 0    Gösterim: 798  

09-09-2008

Golf'te turkish open tam not aldı

Golf'te turkish open tam not aldı

Rekor Bir Katılımla Düzenlenen Türkiye Amatör Açık Şampiyonası (Turkish Open) Katılımcılardan Tam Not Aldı. 25 Ülkenin En İyi Üç Golfçüsüyle Katıldığı Turnuvada Bu Yıl İlk Bayanlar da Yarıştı.

Antalya Belek'teki Cornelia Golf Kulübü'nde rekor bir katılımla düzenlenen Türkiye Amatör Açık Şampiyonası (Turkish Open) katılımcılardan tam not aldı. 25 ülkenin en iyi üç golfçüsüyle katıldığı turnuvada bu yıl ilk bayanlar da yarıştı.
    7. Türkiye Amatör Açık Şampiyonası'nın bu yılki galibi Portekizli Jose Maria Joia turnuvanın kusursuz olduğunu dile getirdi. Sıcak havaınn kendisini zorladığını belirten genç oyuncu "Gerek saha gerekse otel koşulları mükemmeldi. Gelecek yıl yine Antalya'ya gelip ünvanımı korumak istiyorum" diye konuştu. İran Golf Federasyon Başkanı Eisa Es Haghi de Turkish Open'ın profesyonel bir golf turnuvası ayarında olduğunu vurgulayarak "Türkiye Golf Federasyonu çok yüksek kaliteli bir organizasyona imza attı" diye konuştu.

Golf Federasyonu Ahmet Ağaoğlu da turnuvanın Türkiye'nin en önemli ve prestijli golf organizasyonu olduğunun altını çizerek "Cornelia Golf Kulübü çok başarılı bir evsahipliği gerçekleştirdi. Buraya gelen 25 ülkenin sporcu ve yöneticileri Türkiye'nin 2012 Dünya Şampiyonası'nın altından kalkabileceğini bir kez daha gördüler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Türk golfçülerin beklenen dereceleri elde edemediğini belirten Ağaoğlu "Erkeklerde ilk beşte en az iki oyuncumuzun olmasını bekliyordum. Ancak sporcularımızın yaşadıkları şanssızlıklar buna engel oldu. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz bayanlar turnuvasında 17 yaşındaki Elçin Ulu'nun derece alması bizim için teselli oldu." diye konuştu.

Golf'te turkish open tam not aldı Yorumları