Nihat Kahveci bomba gibi dönüyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (11:09)   Son Mesaj: 03-13-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    03-13-2011

    Nihat Kahveci bomba gibi dönüyor

    Nihat Kahveci bomba gibi dönüyor
    Beşiktaş'ın önemli silahlarından biri olan ancak yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluğu sebebiyle bir türlü takıma katkı yapamayan Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı ekipten uzun süre ayrı kalmanın sıkıntısını yaşıyor.

    Özellikle kazandığı para ile ilgili çıkan haberlerden son derece rahatsız olduğunu dile getiren milli futbolcu, "Ne zaman oynamasam, hemen para konusu gündeme geliyor. Ben kariyerimde Beşiktaş"ta olsun, İspanya"da olsun, oynadığımın karşılığını alan bir oyuncuyum. Ayrıca ne ben ne de başka biri, formasından uzak kalmak istemez. En kötü günlerimi takımdan ayrı kaldığım dönemde yaşadım. Bu süreçte eşim ve arkadaşlarımdan büyük destek görüp, moral kazandım" diye konuştu. Manisaspor maçında kadroda yer alan ve bundan sonrası için tamamen hazır olduğunun altını çizen Nihat, "İlk maçımdan itibaren yüreğimi ortaya koyup, elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

    Fanatik




    Nihat Kahveci bomba gibi dönüyor Yorumları