Kafkas: Elenene yazık olacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (20:13)   Son Mesaj: 03-01-2011 (20:13)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

03-01-2011

Kafkas: Elenene yazık olacak

Kafkas: Elenene yazık olacak
    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşacak Gaziantepspor İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Atatürk Havalimanı'na gelen Kırmızı-Siyahlı ekipte konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, turu geçmek için geldiklerinin altını çizerek, "İki takımın da hedefi turu atlamak ve kupayı almak. Çok zor bir karşılaşma oynayacağız. Bizim için zor olduğu kadar Galatasaray için de zor bir karşılaşma. Kim elenirse yazık olacak diye düşünüyorum. Her iki takımada başarılar diliyorum" dedi.

Son günlerin formda ismi Cenk Tosun'un Türk Milli Takımı'nı seçmesinin sorulması üzerine genç çalıştırıcı, "Cenk'in kendi vatanının milli takımını seçmesi bizleri çok mutlu etti. Umuyorum milli takıma çok iyi hizmetlerde bulunur. Ben bulunacağına da inanıyorum. Ama daha zamanı var. İşte o zaman gelince çok daha iyi işler yapacak" şeklinde konuştu.

Bu arada Cenk'in basın mensupları ile konuşmasına teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından izin verilmedi.

Kafkas: Elenene yazık olacak Yorumları