Hüseyin Kalpar sonunda patladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-24-2011 (20:09)   Son Mesaj: 02-24-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 682  

02-24-2011

Hüseyin Kalpar sonunda patladı

Hüseyin Kalpar sonunda patladı
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Şimdi bir insan birazcık elini vicdanına koymalı, bu takım nerden nereye geldi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Şimdi bir insan birazcık elini vicdanına koymalı, bu takım nerden nereye geldi. Hala bu çocukların emeğine saygı göstermeden şansla kazandığımız şekli ortaya çıkıyor" dedi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yapılan eleştirilere cevap veren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Bu yolda iniş çıkış olabiliyor. İstediğimiz sonuçları alamayabiliyoruz. Şunda lider olduğumuz için mutluyum. Bu mutluluğu sezon sonuna kadar taşıyabilme adına neler yapabiliriz onun çalışması içinde olacağız. Deniliyor ki, 'şans ile maç kazanıldı'. Eğer şans ile bu takım kazanacaksa bırakın olsun. Başarıda herkesin emeği vardır. Emeğe saygı çok önemli, emeğe saygı gösterilmesini istiyorum. Ben buraya geldiğim günden beri hiç mi iyi yönüm yok? Benim hiç mi yaptığım iyi şeyler yok? Allah aşkına geldiğim günden beri ekip olarak hiç mi güzel şeyler yapmadık. Durup dururken mi bu güzellikleri yaşıyoruz? Başarı durup dururken gelmez. Bu takım lider bir takım, en az gol yiyen takım, en fazla gol atan dördüncü takım. Kıskananlar yarı yolda kalıyor. Bu takım benimim takımım değil, bizim takımımız. Kim ne derse desin bu takım başarılı olacak. Bu takımın başarılı olması için tüm imkanlar kullanılıyor" diye konuştu.

Verilen emeğe saygı duyulmasını isteyen Hüseyin Kalpar, "Şimdi bu çocuklar mücadele etmeden mi kazandı? Hangi maçı mücadele etmeden kazandık? Beni sevmiyor adam, beni sevmediği için Samsunspor kötü gitsin. Beni sevmiyor olabilirsin ama benim işime saygı göstermelisin. Emeğe saygı duymak çok önemli" şeklinde konuştu.

Kalpar, Samsunspor'un kalan 11 maçın 7'sini kazanması durumunda matematiksel olarak şampiyon olacağını belirtti.

Hüseyin Kalpar sonunda patladı Yorumları