Schuster: En az Bursa kadar şansımız var   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (02:10)   Son Mesaj: 02-11-2011 (02:10)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

02-11-2011

Schuster: En az Bursa kadar şansımız var

Schuster: En az Bursa kadar şansımız var
    Schuster eleştiriler ve ligdeki durumları hakkında Asbaşkan Serdal Adalı’ya bilgi verdi. Beşiktaş’ın teknik direktörü sakatlıktan yakındı, UEFA Avrupa ve Süper Lig’de hedeflerinden asla sapma olmadığını söyledi.

Alman çalıştırıcı yıldız oyuncularına atılan tekmelere de sitem etti.
    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, kimseye ön yargılı olmadığını belirterek; göreve geldiği günden bu yana uygulatmak istediği sistemin oturacağını belirtti.

Dün sabah Asbaşkan Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile sohbet eden Alman teknik adam İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor karşılaşmalarında önemli hatalar yapmadıklarını belirterek eleştiriler ve ligdeki konumları hakkında şunları söyledi:

SAKATLIKLAR Beni üzüyor

Takımdaki ani sakatlıklar yüzünden ilk onbir üzerinde mecburen oynama yapıyorum. Sakat oyuncuların yerlerine alternatif üretiyorum bunu sürekli takımı değiştirdiğim anlamı çıkartıyorlar üzülüyorum.

Almeida"ya BEN kefilim

Hugo Almeida"nın performansına kefilim. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Kendisini ispatlamak için tüm gücünü ortaya koyuyor. Hırsı beni mutlu ediyor. Takıma ve arkadaşlarına alıştığı zaman faydası olacaktır.

Bobo tam iyileşmedi

Bobo"nun ne kadar iyi golcü olduğunu biliyorum. Rahatsızlığı nedeniyle ülkesine gittiği için tam iyileşemedi. O da bunun sıkıntısını yaşıyor. Her zaman faydalanabileceğim oyuncu.

Hedefimizden şaşmadık

Kimse merak etmesin hedeflerimizde emin adımlarla ilerliyoruz. Zirvedeki takımların sezon bitimine kadar 3-4 maç kaybetmeyeceklerinin garantisini kim verebilir. Lig uzun ve sürprizlerle dolu.

HERKES DiKKATLi OLMALI

Hakemlerin önce bana, sonra da oyuncularıma karşı ön yargılı olduğuna inanmak istemiyorum. Ancak bazı kararlar ister istemez tepkiye neden oluyor. Herkes daha dikkatli olmalı.

GELİP İNCELESİNLER

Guti ve Quaresma her maç sonrası kulüp doktorları tarafından bakıma alınıyor. Futbol oynamadığımızı iddia edenler bu çocukların bacaklarını incelesinler. Her tarafında tekme izleri var.

Tek engel Dinamo Kiev

UEFA Avrupa Ligi"nde hedefimiz büyük. Basamakları birer birer çıkacağız. Önümüzdeki tek engel D.Kiev. Takımıma güveniyorum. İyi bir sonuç alıp hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Mutlaka kupa istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası"nda iddiamız sürüyor. Yarı finale çıktık rakibimizi bekliyoruz. Bu sezon Beşiktaş ailesine ben ve oyuncularım mutlaka bir kupa hediye etmek istiyoruz.

LİGDE HERŞEY OLABİLİR

Süper Lig"de her an her şey olabilir. Şampiyonluk şansımız Bursaspor kadar var. Beklemediğimiz puanlar kaybettik. Önümüzdeki takımların da puan kaybetmeyeceğini kim garanti verir bana.

MAÇ SAHADA KAZANILIR

Rakiplerin durumu beni ilgilendirmiyor. Kimseyi de zirve yarışında rakip görmüyorum. Futbol sahada kazanılır. Biz de bunun bilincinde mücadelemizi sahada veriyoruz. Çok çalışıyoruz.

Saha dışının takipçisiyiz

Adalı, "Biz sizlere güveniyoruz. Önemli olan Beşiktaş"ın saha içinde yaptıkları. Biz futbolumuzu oynayalım. Galip de gelebilir, mağlup da olabiliriz. Önemli olan izleyenleri mutlu etmek. Şu unutulmasın, saha dışında yapılan her olayın takipçisiyiz. Beşiktaş"ın hakkını hiçbir yerde yedirmeyiz" dedi.

HÜRRİYET

Schuster: En az Bursa kadar şansımız var Yorumları