Spahıja Neven: G.Saray'ı yeneriz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (02:12)   Son Mesaj: 02-11-2011 (02:12)    Cevap: 0    Gösterim: 369  

02-11-2011

Spahıja Neven: G.Saray'ı yeneriz

Spahıja Neven: G.Saray'ı yeneriz
    Fenerbahçe Ülker takımı Başantrönürü Spahıja Neven, “Fenerbahçe hakem kararıyla maçı aldığını düşünmüyorum” diye konuştu.

Basketbol da Spor Toto Türkiye Kupası"nda son çeyrek final maçı Fenerbahçe Ülker ile Banvit arasında oynanandı. Çekişmeli geçen maçın sonunda ise kısa süreli tartışma yaşandı. Banvit, hakem kararlarına itiraz etti. Fenerbahçe ise kararların uygun olduğunu düşündü. Fenerbahçe Ülker takımı Başantrönürü Spahıja Neven, "Fenerbahçe hakem kararıyla maçı aldığını düşünmüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Spahıja Neven, takımını alınan galibiyetten dolayı kutladığını söyledi. Spahıja Neven, "Takımımı bu güzel galibiyetten dolayı kutluyorum. Banvit takımına saygı duyuyoruz. Biz maçın zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten iyi iş yaptılar. Bu son saniyede olan olaylardan dolayı üzgünüm. Koç olarak da anlayabiliyorum. Tabi top yerde iken karar verildi. Bu maçı hakem kararıyla kazandığımızı düşünmüyorum. Bu zor ve çekişmeli geçen bir maçtı" dedi.
    Fenerbahçe Ülker takım oyuncusu Oğuz Savaş, zor geçen bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Oğuz, şöyle konuştu: "Maç zor oldu. Bizde böyle olacağını bekliyorduk. Banvit iyi takımdı ve iyi mücadele etti. Biz buraya kupayı almak için geldik. İlk adımı attık. Galatasaray ile oynayacağız. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Zor olacak bir karşılaşma ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırız."

Banvit Başantrenörü Orhun Ene ise basın toplantısına gelmedi. Açıklama yapmayacağını bildirdi.

Spahıja Neven: G.Saray'ı yeneriz Yorumları