Batuhan Karadeniz'e dava açacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (17:12)   Son Mesaj: 01-14-2011 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 689  

01-14-2011

Batuhan Karadeniz'e dava açacak

Batuhan Karadeniz'e dava açacak
    Batuhan Karadeniz'in hareketi sonrası sakatlanan ve sahalardan 3 ay uzak kalan Merthan Açıl, Batuhan'a tazminat davası açacak.

Merthan''Batuhan'ın yaptığı hakaret sonrası 3 ay sahalardan uzak kaldım.''Hareket Batuhan'ın yanına kar kaldı. Kendisine maddi ve manevi tazminat davası açacağım.''
    Kasımpaşa'nın, Spor Toto Süper Lig'de 19 Aralık 2010 tarihinde Eskişehirspor ile yaptığı maçta Batuhan Karadeniz'in hareketi sonrası sakatlanan ve sahalardan 3 ay uzak kalan Merthan Açıl, Batuhan'a tazminat davası açacak.

Eskişehirsporlu futbolcu Batuhan'ın topsuz pozisyonda yaptığı hareket sonrası sakatlanan ve sağ ayak tarak kemiğinde kırık oluşan Merthan, sahalara bir an önce dönmeyi beklerken, Batuhan'a da dava açmaya hazırlanıyor.

Kasımpaşalı futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batuhan'ın yaptığı hareket sonrası 3 ay sahalardan uzak kalacağını belirterek, ''Hareket Batuhan'ın yanına kar kaldı. Kendisine maddi ve manevi tazminat davası açacağım'' dedi.

Ayağının şu anda alçıda olduğunu kaydeden Merthan, ''3 hafta daha alçıda kalacak. Ondan sonra tekrar kontroller yapılacak. Sağ ayak tarak kemiğinde kırık var'' bilgisini verdi.

Batuhan'ın yaptığı hareketin futbolla ilgisi olmadığını anlatan Merthan Açıl, ''Kasıtlı olarak böyle bir hareket yaptı. Bu beni çok üzdü. Hakemin görmemesi, raporlara yazılmaması ve Futbol Federasyonunun da buna kayıtsız kalması ayrıca üzüntü yarattı. Bir süre daha oynayamayacağım. Bu şekilde 3 ayım gitti'' dedi.

Kasımpaşalı futbolcu, yaşadığı olaya rağmen hareketin Batuhan'ın yanına kar kaldığını tekrarlayarak, şunları söyledi:

''Avukatımla görüştüm. Pazartesi ya da salı günü Batuhan'a maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Fair-play'den ve centilmenlikten bahsediyoruz. Yapılan hareketler hoş değil. Herkes Batuhan'ı biliyor. Ben sakatlanıp futboldan uzak kaldım. Ama o antrenmanlarını yapıyor ve maçlarını oynuyor. Ben 3 ay sahalardan uzak kaldım. Bu da beni üzüyor.''

Batuhan Karadeniz'e dava açacak Yorumları