Ramazan Kahya Göztepe'de   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (13:13)   Son Mesaj: 01-13-2011 (13:13)    Cevap: 0    Gösterim: 504  

    01-13-2011

    Ramazan Kahya Göztepe'de

    Ramazan Kahya Göztepe'de
    Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin, Konyaspor'dan Ramazan Kahya ile anlaştığı bildirildi.

    Kulüpten yapılan açıklamada, en son Konyaspor'da forma giyen Ramazan Kahya ile anlaşıldığı, tecrübeli futbolcunun transferinin federasyon işlem sürecinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta geçerlilik kazanacağı belirtildi.
    Ramazan Kahya, yaptığı açıklamada, Göztepe'ye transferinin en büyük nedeninin camianın ve taraftarın büyüklüğü olduğunu belirterek, ''Göztepe yönetim bakımından Avrupa düzeyini yakalamış bir kulüp, burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. İzmirli olduğum için Göztepe'yi çok yakından biliyorum. Buraya gelince ilk kez profesyonel olmuş gibi heyecanlandım. Bu sene en büyük isteğim Göztepe'nin şampiyonluğunu tüm takım arkadaşlarım ve taraftarlarımızla kutlamaktır'' dedi.

    Futbola İzmir'de Çamdibigücü'nde başlayan daha sonra Altay, Malatyaspor, Sakaryaspor, Ankaraspor ve Konyaspor formaları giyen 27 yaşındaki Ramazan Kahya, 5 kez Olimpik Milli, 2 kez de Ümit Milli formaları giydi. Ramazan Kahya geçen sezon Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'nun son maçında Konyaspor formasıyla Altay'a 2 gol atarak, takımının Süper Lig'e yükselmesine katkı sağlamıştı.

    Tecrübeli futbolcu bu sezon Konyaspor formasıyla 5 maçta forma giydi.

    -TEKNİK DİREKTÖR ÖZCAN KIZILTAN-

    Antalya kampının ardından Çorumspor maçının hazırlıklarını İzmir'de sürdüren Göztepe'de, teknik direktör Özcan Kızıltan, yaptığı açıklamada, olumlu geçen Antalya'daki kamp döneminin ardından, ikinci yarının ilk maçı olan Çorumspor maçı hazırlıklarına dün İzmir'de başladıklarını belirterek, ''Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımıza Çorumspor karşısında galip gelerek güzel bir gün yaşatmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir takıma sahibiz. Bu maçı kazanarak hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz'' dedi.

    Göztepe, ilk devrede rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

    Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'taki Göztepe-Çorumspor maçı 16 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadı'nda oynanacak.




    Ramazan Kahya Göztepe'de Yorumları