Allen Iverson: Basketbolu bırakabilirim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (09:09)   Son Mesaj: 01-13-2011 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

01-13-2011

Allen Iverson: Basketbolu bırakabilirim

Allen Iverson: Basketbolu bırakabilirim
    Beşiktaş Cola Turka’nın sansasyonel transferi, sağ dizinde ödem oluştuğu ve kariyerinin sonuna geldiğini söyledi. Iverson,
    “Doktorlarım 6 hafta dinlenmemi söyledi. Basketi bırakabilirim” dedi

Gökhan Kılıçer'in haberi

Beşiktaş Cola Turka"ya büyük umutlarla gelen NBA patentli süperstar Allen Iverson"ın İstanbul serüveni erken sona erebilir... Sağ dizinde ödem oluşan ABD"li yıldız basketbolcu, siyah-beyazlı takımdan ayrılıyor. Basketbolu bırakabilecek aşamada olduğunu kaydeden "The Answer" lakaplı yıldız, çok üzgün olduğunu belirterek, şunları söyledi:
    BIRAKMA DÜŞÜNCESİ BENİ YIKTI

"Amerika"dan gelen doktorumla birlikte karar aşamasındayız. Çok ağrım var ve canım çok acıyor. Yapılacak kontrollerin ardından kesin kararımı vereceğim. Ağrılarıma bakılırsa, durum pek iç açıcı değil. En azından 6 hafta dinlenmem gerektiği belirtildi. Basketbolu bırakabilirim. Bu düşünce beni çok üzüyor. Ama insan bazen gerçeklerden kaçamıyor."

YÖNETİM RAPORLARI BEKLİYOR

Türkiye"ye geldiği ilk günden bu yana Beşiktaş camiasının büyük sevgisiyle karşılaştığını belirten Allen Iverson, "İstanbul"daki desteğin karşılığını verememek, çok acı" ifadesini kullandı. Beşiktaş"ın amatör branşlardan sorumlu yöneticisi Şeref Üstündağ ise, "Konuyla ilgili kesin bir şey yok. Doktorlardan gelecek sağlık raporlarını bekliyoruz" diye konuştu.

Allen Iverson: Basketbolu bırakabilirim Yorumları