'Bana derler Adanalı Bilal'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (11:09)   Son Mesaj: 01-10-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 640  

01-10-2011

'Bana derler Adanalı Bilal'

'Bana derler Adanalı Bilal'
    Adanaspor’a 2008’de büyük umutlarla geldi, 3 sezonda Turuncu-Beyazlı formayla özdeleşti. Vatandaşı Eto’nun, ‘veliahtım’ diye nitelendirdiği Adanaspor’un Kamerunlu yıldızı Mbilla Etame, Antalya kampında konuştu.

Murat Akbaş'ın haberi
    Bana derler Adanalı Bilal

"Türkiye'de mutluyum ve Adana'yı çok sevdim. Kamerun'u fazla özlemiyorum. En kısa zamanda Türk vatandaşı olup, ismimi de Bilal olarak değiştireceğim"

Adanaspor"a 2008"de büyük umutlarla geldi, 3 sezonda Turuncu-Beyazlı formayla özdeleşti. Vatandaşı Eto"nun, "veliahtım" diye nitelendirdiği Adanaspor"un Kamerunlu yıldızı Mbilla Etame, Antalya kampında konuştu. Mbilla, Türkiye"den Bank Asya 1.Lig"e, Adana"daki hayatından gelecek hedeflerine kadar pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu...

"Biraz çekinerek geldim"

"Türkiye"ye aslında soru işaretleriyle geldim. Benim için çok farklı bir macera olacaktı. Ancak geriye dönüp baktığımda, iyiki buradayım diyorum. 3 yıldır Adanaspor forması giyiyorum ve daha uzun zaman Turuncu-Beyaz renklere hizmet etmek istiyorum. Zaten en büyük hedefim, Türk vatandaşlığına geçmek ve adımı Bilal olarak değiştirmek. İnsanların bana "Adanalı Bilal" demesini çok isterim. Burayı gerçekten seviyorum ve bu yüzden Kamerun"u fazla özlemiyorum. "

"15 golün üstüne çıkmalıyım"

"Bank Asya 1.Lig gerçekten zorlu. İlk yarıda 7 gol attım, ancak başka bir ülkede başka bir ligde oynasaydım, bu sayı daha fazla olabilirdi. Ancak Bank Asya gibi zorlu ve mücadele gücü yüksek bir maratonda, fazla gol atmanız mümkün olmuyor. Bu sezon kişisel hedefim, 15 golün üstüne çıkabilmek. Ama her şeyden önce, önemli olan Adanaspor"un Süper Lig"e çıkması. Geçen sezon Play-Off"un kapısından döndük. Bu kez aynı stresi yaşamayıp, ilk ikiden mutlu sona ulaşmalıyız."

"Önce şampiyonluk sonra..."

"Benim stilimde forvet oyuncusu Türkiye"de gerçekten az. Pek çok takımdan teklif aldım, ancak Adana"dan ayrılmam için hiçbir neden yok. Tabii ki Avrupa"ya gitmek isterim. Ancak şu anda sadece şampiyonluğa odaklandım. Adanaspor"la Süper Lig"e çıkmadan, transfer konusunu masaya yatırmam. Burada yapacağım daha çok iş var"

'Bana derler Adanalı Bilal' Yorumları