Hagi: Forvet transferi şart   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-09-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-09-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

01-09-2011

Hagi: Forvet transferi şart

Hagi: Forvet transferi şart
    Teknik direktör Gheorghe Hagi: “İhtiyaçlarımızı yöneticilerimiz biliyor. Takviyeler gelecek, göreceksiniz" dedi.

Teknik direktör Gheorghe Hagi maç sonrasında kısa bir açıklama yaptı. Rumen hoca, "Fiziksel olarak en iyi duruma gelebilmemiz için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Her oyuncunun eski formasına kavuşması için ocak ayı boyunca çalışacağız. Bu işler için herkesten konsantre olmasını istedim" dedi.
    Kazım"a ayrı bir parantez açan Hagi, "Kazım birçok pozisyonda oynayabilecek bir oyuncu. Çok enteresan bir futbolcu. Ümit ediyorum ki, takımın önemli bir oyuncusu olur. Bence daha önce giymesi gereken formasına kavuştu. Gayet güzel de geliyor. İlk maçta ilk golünü attı" ifadesini kullandı.

Transferle ilgili görüşlerini de aktaran Hagi, forvet beklentisini dile getirerek, şunları söyledi: "İhtiyaçlarımızı yöneticilerimiz biliyor. Takviyeler gelecek, göreceksiniz. "Rumen oyuncu istemiyorum" şeklinde bir açıklamam da olmadı. Romanya"da çok şey yazılıyor, söyleniyor. Onlara "Sohbet ederiz ama futbol hakkında konuşmam" dedim. Rumen, İngiliz, yabancı ne olursa bakarız."

Fanatik

Hagi: Forvet transferi şart Yorumları