Cale: Yeni transferlerle güç kazandık   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (12:24)   Son Mesaj: 01-04-2011 (12:24)    Cevap: 0    Gösterim: 461  

01-04-2011

Cale: Yeni transferlerle güç kazandık

Cale: Yeni transferlerle güç kazandık
    Trabzonsporlu futbolcular Umut Bulut ve Hrvoje Cale, ligde yakaladıkları 5 puanlık farkın önemli olduğunu, bunu avantaja dönüştürmek için ikinci yarıda da işi sıkı tutacaklarını ifade ettiler.

Trabzonsporlu futbolcular Umut Bulut ve Hrvoje Cale, ligde yakaladıkları 5 puanlık farkın önemli olduğunu, bunu avantaja dönüştürmek için ikinci yarıda da işi sıkı tutacaklarını ifade ettiler.

Umut ve Cale, takımın kamp yaptığı Gloria Golf Otel"de düzenlenen basın toplantısında, kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Ligin ilk devresinde elde edilen 5 puanlık farkın önemine değinen golcü oyuncu Umut, "Her şeye rağmen biz kendi işimize bakıyoruz. Her maçı tek tek düşünüyoruz. İkinci yarıya da aynı ciddiyetle başlayacağız." dedi.

Yeni transfer edilen Brozek kardeşlerin takıma faydalı olmasını ve işleri kolaylaştırmalarını beklediklerini kaydeden Umut, forvete yapılan transferlerin kendisini olumsuz yönde etkilemesi gibi bir durum söz konusu olamayacağına vurgu yaptı.

Trabzonspor büyüklüğündeki takımların kadrolarında 3 ya da 4 forvet zaten bulunması gerektiğini ifade eden başarılı futbolcu, şöyle devam etti:

"Benim en büyük beklentim bu sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslememiz. Rekabet ortamı her zaman takıma faydalı olur. Hedeflerim arasında milli takımda kalıcı olmak da var."
    "DAHA OYNANACAK 17 MAÇ VE ALINACAK PUANLAR VAR"
    Cale de 5 puanlık farkın önemli bir avantaj olduğunu, ancak ligin sadece ilk devrenin sona erdiğini hatırlattı.

Önlerinde daha 17 maç ve alınması gereken puanlar olduğunu dile getiren Cale, "Önümüzdeki sürece maç maç bakacağız. Zafere doğru ilerlerken rakiplerimizin de puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sol kanada yapılan takviyelere rağmen sürekli kendisinin forma giymesiyle ilgili olarak yöneltilen bir soruyu da cevaplayan Cale, bu konuda tercihin tamamen Teknik Direktör Şenol Güneş"in olduğunu vurguladı. Hırvat oyuncu, "Futbolda bir mevkide 3 oyuncunun bulunması son derece doğal bir durumdur. Rekabet de takım adına iyidir. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, kararı ise teknik direktörümüz veriyor." diye konuştu.

Kendisine yöneltilen eleştirilerden etkilenmediğini de belirten Hırvat futbolcu, "Türk futbolcular gibi gazete ve televizyonlardaki yorumları değerlendirebilme şansım yok. Oyun olarak bakıldığında zaman zaman ortalarda sorun yaşadığımı düşünüyorum. Takım olarak ise iyi bir disipline sahibiz ve maçların sonuna kadar bu disiplinden uzaklaşmıyoruz. Nitekim aldığımız galibiyetlere bakıldığında özellikle müsabakaların son bölümlerinde sonuca gittiğimiz rahatlıkla görülecektir. İkinci yarıda maçlara daha iyi konsantre olursak sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum." yorumunda bulundu.

Cale: Yeni transferlerle güç kazandık Yorumları