Doğan: Pozisyon vermeden yeniliyoruz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-17-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    12-17-2010

    Doğan: Pozisyon vermeden yeniliyoruz

    Doğan: Pozisyon vermeden yeniliyoruz
    Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, futbol hayatının belki de en şansız yılını geçirdiğini söyledi.

    Doğan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un başarısı için mücadele ettiklerini, ancak şanssız bir sezon geçirdiklerini belirtti.
    Konyaspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini dile getiren Doğan, şunları söyledi:

    ''İlk yarıda iyi başlar gibi olduk. Zaman zaman yepyeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadık. Özellikle sonradan katılan oyuncular, teknik taktik açıdan istediklerimizi biraz geç anlayabildiler. Buna rağmen yıllardır birinci ligde olup bizden çok daha iyi imkanlara sahip takımlarla puan farkı açılmadı. Zorlanacağımızı biliyorduk. Çok büyük bir puan farkı olmadığı sürece ikinci yarıda nasıl bir Konyaspor seyrettireceğimizi herkes görecek. İlk yarıda Konyaspor'u diğer takımlarla kıyasladığımızda bizim dezavantajlarımız vardı. Bu dezavantajlar bize çok pahalıya mal oldu ama çok çalıştık. Konyaspor kötü mü oynadı? Hayır, asla kötü oynamadı. Rakiplerimiz bize üstünlük sağlayamadı. Tüm takımlarla kafa kafaya oynadık. Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlarda pozisyon zenginliği hep bizim elimizdeydi. Futbol tarihinde belki de en şanssız yılım, rakibe hiç pozisyon vermeden yeniliyoruz.''

    Doğan, insanların skora göre hareket ettiğini, ancak teknik adam gözüyle Konyaspor'un gösterdiği performanstan memnun olduğunu bildirdi.

    Transfer çalışmalarına pazartesi gününden itibaren ağırlık vereceklerini vurgulayan Doğan, ''En az 5-6 oyuncu alacağız. Yollarımızı ayıracağımız futbolcular konusunda net kararımı vermedim. Pazartesinden itibaren yönetim kuruluna raporumu vereceğim ve çalışmalara başlayacağız. Yurt dışında transfer çalışmalarımız devam ediyor. İlgilendiğimiz futbolcular var, yeni transferlerimizi kampa yetiştirmek istiyoruz'' dedi.




    Doğan: Pozisyon vermeden yeniliyoruz Yorumları