Milan Baros krizi kapıdan döndü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (12:13)   Son Mesaj: 12-17-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 1057  

12-17-2010

Milan Baros krizi kapıdan döndü

Milan Baros krizi kapıdan döndü
    Çek golcünün menajeri ayrılık sinyali verdiği açıklamasını jet hızıyla GS Tv'ye bağlanıp yalanladı ve ''Baros çok mutlu'' dedi.

Galatasaray'da dün Milan Baros krizi patlak verirken, krizi başlatan da bitiren de Çek yıldızın menajeri Pavel Paska oldu! Öğle saatlerinde bir haber ajansı aracılığıyla Baros'un G.Saray'dan ayrılmak istediği yönünde geçilen haberde, "Baros gibi bir yıldızın her sene Avrupa sahnesinde olması gerekiyor. Sıradan takımlar ona yakışmaz. Kadro güçlenmezse ona göre hareket ederiz" dediği iddia edilen Pavel Paska, jet hızıyla bu açıklamayı GS TV'den yalanladı: "Bazı medya organlarında Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Kimseyle böyle birşey konuşmadım. 20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık. İki gün önce Baros'la görüştüm kendisi bana 'Burada çok mutluyum. G.Saray benim için son durak. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum' dedi" ifadelerini kullandı. Çek basını ise Baros'u ağır bir dille eleştirmeye devam ediyor. Tyden gazetesi, dün Baros'un ismini Bar+Baros=BARos diye yazdı ve yaptıklarına dikkat çekti.
    SÖZLEŞMESİ 31 MAYIS 2013'TE BİTİYOR!

Sakatlığı yüzünden formasına hasret kalan Baros bir hafta içinde iki kez magazin programlarında görününce yönetim Çek golcüyü uyardı. Baros'un Etiler'de sokağa işerken çekilen görüntüleri önceki gece Fox TV'de yayınlanmıştı. Milan Baros'un G.Saray ile sözleşmesi 31 Mayıs 2013'te sona eriyor.

Sabah

Milan Baros krizi kapıdan döndü Yorumları