Orduspor'da moraller yerinde   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (15:09)   Son Mesaj: 12-14-2010 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

12-14-2010

Orduspor'da moraller yerinde

Orduspor'da moraller yerinde
    1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Karşıyaka gibi güçlü bir takım karşısında 3 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-0 galip ayrıldıkları Karşıyaka maçını değerlendirdi.
    Ağır zemin şartlarında oynadıkları karşılaşmada takımının rakibe göre daha istekli mücadele ettiğini belirten Türkmen, ''Her şeyden önce bize 3 puanı hediye eden teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Ligin başından bu yana Orduspor'un zirve mücadelesinde yer aldığını, vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:

''Her iki takım açısından da zor bir maç oldu. Hava şartları nedeniyle zemin çok ağırlaşmıştı. Bu yüzden maça temkinli ve kontrollü başladık. İlerleyen dakikalarda iyi paslarla golü bulmayı başardık. Maç 2-0 bitti ama bana göre daha farklı da bitebilirdi. Karşıyaka gibi güçlü bir takım karşısından 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Şu anda ligde 26 puanla 3. sıradayız. Liderle aramızda sadece 2 puan var. Bu hafta ikinci sıradaki Denizlispor ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu ligde her şey olabilir, belki ilk yarıyı lider olarak da tamamlayabiliriz. Ben bütün oyuncularıma güveniyorum, inşallah sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşırız.''

Orduspor'da moraller yerinde Yorumları