yaa işte safinaz hanım bunları işi jimlastik kıvırmak yani
futboldan anlamaz bunlar
Alıntı:Neden böyle daha iyi olmus dedim onu söyleyeyim führer denildiginde akillarina ilk gelen hitler ve onun felsefesi düsünüsü oluyor ama sen imzanda güzel bir not düsmüssün o acidan güzel olmus
yok ben adolf hitlerin şahsınında ideolojisinide sevmem ama führer zaten lider önder yol gösterici demektir yani adolf hitlerinde kendine yakıştırdığı bir lakabdır... dediğin gibi böyle daha hoş oldu gibi yeniçerili falan...
161
•●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı ↑yaa işte safinaz hanım bunları işi jimlastik kıvırmak yani
futboldan anlamaz bunlar
161
Yok artık o kadar da değil.
162
•●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı ↑şaka bi yana severiz aslında bu takımı fb den hallice diyelim yani.....
163
Haklısınız.
164
Alıntı:Führer Abim Resm Açmış Seni...
Allah razı olsun abim teşekkürler
Alıntı:Führer kardesim sen geri dön kanlida olsa bir önceki enfesti.Sen yinede geri al...
bende çok seviyordum kanlı kanlı ama yanlış anlayan çok oldu neyse... şimdilik böyle idare edelim sık sık değiştiririm zaten 1 ay sonra yenisini yaparım inş
167
•●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı ↑Allah razı olsun abim teşekkürler
bende çok seviyordum kanlı kanlı ama yanlış anlayan çok oldu neyse... şimdilik böyle idare edelim sık sık değiştiririm zaten 1 ay sonra yenisini yaparım inş
167
Yapma ben gercekten sevmistim O kanlida olsaki bazan hepimiz kanlaniriz mesela yarin Keserim bir koc kanlidir ismim...Ne olmus yani Hemen geri getirsen iyi olacak bu resmine alismak zor...
168
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|