Brezilyalılar Noel Baba yerine Alex istiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (10:11)   Son Mesaj: 12-10-2010 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 895  

12-10-2010

Brezilyalılar Noel Baba yerine Alex istiyor

Brezilyalılar Noel Baba yerine Alex istiyor
    Sao Paulo taraftarlarının tek isteği var: 'Yönetim bize Noel'de Alex'i transfer etsin.'

Kurdukları rüyanın gerçekleşmesinin ne kadar zor olduğunu bilen Brezilya kulübünün fan sitesi, 'Yönetim belki alamaz ama site sizin için Alex'e Sao Paulo forması giydirdi' diye sürpriz yaptı
    Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Alex de Souza, Brezilya'da her kulübün rüyasını süslüyor. Ülkesinde ismi Cruzeiro ve Palmeiras ile özdeşleşen F.Bahçe kaptanını eski takımının ezeli rakipleri de kendi formalarıyla görmek istiyor.

SON olarak Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo'nun taraftar sitesi saopaulofc.com.br'de yapılan 'En güzel Noel hediyesi ne olur?' sorusuna taraftarlar 'Alex' cevabı verdi. Site photoshopla Alex'e Sao Paulo forması giydirdi ve altına da 'Yönetim belki alamaz ama sitemiz sizin için Alex'e Sao Paulo forması giydirdi' notunu düşüp taraftarlar için yılbaşı sürprizi yaptı.

BU AŞK İMKANSIZ!

SAO PAULO'NUN taraftar sitesinde Alex'in transfer edilmesinin F.Bahçe ile olan sağlam sözleşmesi nedeniyle neredeyse imkansız olduğu vurgulandı. Ayrıca kaptanın Brezilya'ya dönerse Sao Paulo yerine Palmeiras ve Cruzeiro gibi eski takımlarını tercih edeceği vurgulandı ve 'Sao Paulo taraftarlarının Alex özlemini Alex'in bu fotoğrafı ile dindirmek istiyoruz' denildi.

Ankara seğmeni

KARABÜK maçında attığı golle ağlarını havalandırmadığı takım kalmayan Alex'in kariyerinde başkent ekiplerinin ayrı bir yeri var. Brezilyalı yıldız 7. sezonunu geçirdiği Türkiye'de ligde en çok golü G.Birliği filelerine (9) gönderdi. Gençler'i, Ankaraspor (8) ve Ankaragücü (7) takip ediyor.

KANARYA'NIN ilk yabancı gol kralı olan, bu sezon da gol krallığı yarışında Karabüklü Emenike ile birlikte 11 golle zirvede bulunan Alex, hafta sonu Ankara deplasmanında da gol atıp A.Gücü ağlarını en az 8. kez sarsmaya hazırlanıyor.

(Akşam)

Brezilyalılar Noel Baba yerine Alex istiyor Yorumları