Hamit, Halil, Nuri'nin kurban seferberliği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-12-2010 (14:09)   Son Mesaj: 11-12-2010 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 811  

11-12-2010

Hamit, Halil, Nuri'nin kurban seferberliği

Hamit, Halil, Nuri'nin kurban seferberliği
    Almanya'da top koşturan gurbetçi yıldız oyuncularımız önümüzdeki günlerde kutlanacak Kurban Bayramı için seferber oldu. Hamit-Halil Altıntop kardeşlerle Nuri Şahin Pakistan için kolları sıvadı...

Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası çerçevesinde çalışmalarını Avrupa'da da sürdüren Türk Kızılayı, ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Türk futbolcuların desteğini aldı. Eintracht Frankfurt'ta oynayan Halil Altıntop, Bayern Munich'te oynayan Hamit Altıntop ve Borussia Dortdmun'lu Nuri Şahin "Kurbanımız Pakistan İle Kardeş Payı" kampanyasına destek verdi.

Halil Altıntop için Eintracht Frankfurt kulübünün stadyumu Commerzbank Arena'nın müzesinde gerçekleştirilen basın toplantısını çok sayıda gazeteci takip etti.Toplantıda Türk Kızılayı'nı temsil eden Yönetim Kurulu Üyesi H. Fecri Alpaslan, Türk Kızılayı'nın son dönem faaliyetleri ve "Kurbanımız Pakistan İle Kardeş Payı" kampanyası hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

KIZILAY ÇOK DEĞERLİ BİR KURUM

Halil Altıntop ise konuşmasında, Türk Kızılayı'nın yoksulun onurunu koruyan çok değerli bir kurum olduğunu, bu nedenle kendisinin de gönüllü olarak Türk Kızılayı'na destek verdiğini vurguladı.Başarılı futbolcu konuşmaların ardından kurban vekaletini Türk Kızılayı'na teslim etti. Vekaleti teslim alan Yönetim Kurulu Üyesi H.Fecri Alpaslan ise Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali adına Altıntop'a bir teşekkür plaketi sundu.

TÜRKLER BU KAMPANYAYA KATILMALI

Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Nuri Şahin, Kızılay'ın gerçekleştirdiği vekaletle kurban kampanyasının tanıtımına katıldı. Kampanyaya destek veren Nuri, Avrupalı Türkler'in kampanyaya katılmalarını tavsiye etti. Iduna Park Stadyumu'ndaki toplantıya, milli futbolcuyla birlikte Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi H.Fecri Alpaslan katıldı. Hamit Altıntop Almanya'nın Düsseldorf şehrinde basın toplantısı düzenledi. Hamit Altıntop, Türk Kızılayı'na inandığı ve güvendiği için burada olduğunu ve bundan sonrasında da Türk Kızılayı'na her alanda elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Hamit, Halil, Nuri'nin kurban seferberliği Yorumları