Bilardo sporu ilgisizlikten yakınıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (14:13)   Son Mesaj: 09-30-2010 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

09-30-2010

Bilardo sporu ilgisizlikten yakınıyor

Bilardo sporu ilgisizlikten yakınıyor
    Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, Ankara'nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Üç Bant Milli Takımlar Bilardo Şampiyonası'nda başkentli sporseverlerden bekledikleri desteği göremediklerini söyledi.

Şampiyonayla ilgili AA muhabirine çeşitli açıklamalarda bulanan Kurugöllü, organizasyon açısından iyi bir turnuvayı geride bıraktıklarını belirterek, ''Şampiyona boyunca işin organizasyonu konusunda iyi bir görüntü sergiledik. Ancak böylesine önemli bir şampiyonada Ankaralı bilardoseverlerin ilgisizliği hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Şehrin çeşitli yerlerindeki bilbordlara şampiyonayla ilgili tanıtım afişleri asmamıza rağmen müsabakalara çok az seyirci geldi'' dedi.
    Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda hedefinden uzak bir görüntü çizdiğini kaydeden Kurugöllü, ''Şampiyona öncesinde çok iddialı olmamıza rağmen maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Sporcularımızın karşılaşmalardaki stresi hepimizi çok şaşırttı. Burada final hedeflemiştik ama çeyrek finalde takıldık. Yaptığımız müsabakalardan gerçekten çok şansız bir şekilde yenik ayrıldık. Fakat şampiyonada istediğimiz sonucu almamızı seyirci azlığına bağlamıyorum'' diye konuştu.

Avrupa Üç Bant Milli Takımlar Bilardo Şampiyonası'na gelen yabancı misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını ifade eden Uğur Kurugöllü şunları söyledi:

''Avrupalı konuklarımız organizasyona ve Ankara'ya hayran kaldılar. Misafirlerimize her gün başkentin çeşitli tarihi ve turistik yerlerini gezdirdik. Yabancı sporculara ülkemizin tanıtım broşürleri ile yöresel hediyeler dağıttık. Buraya gelen bir çok yabancı misafir Ankara'yı temiz ve düzenli buldu. Herkes başkentimizin tam bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı.''

Bilardo Federasyonu Başkanı Kurugöllü, şampiyonaya ev sahipliği yapan Ankara Spor Salonu için Basketbol Federasyonu'na bir ödemenin yapılmadığını da sözlerine ekledi.

Bilardo sporu ilgisizlikten yakınıyor Yorumları