Mehmet Topal: Gollere sevinemedim   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (15:13)   Son Mesaj: 09-16-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

09-16-2010

Mehmet Topal: Gollere sevinemedim

Mehmet Topal: Gollere sevinemedim
    Valencia'nın Türk futbolcusu Mehmet Topal, Bursaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, "Bizim hedefimiz gruptan lider çıkmak. Bursaspor'un da gruptan çıkmasını çok istiyorum" dedi.

Valencialı futbolcu Mehmet Topal, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 4-0 kazandıkları Bursaspor maçıyla ilgili ''Gol sevinçlerinde fazla sevinemedim çünkü kendi ülkemin takımına karşı oynuyorum'' dedi.
    Topal, Bursaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Takım olarak maça çok iyi konsantre olduklarını belirten Topal, şöyle konuştu: "Bizi zor bir maçın beklediğini biliyorduk. Maça iyi hazırlandık. Kazanmasını bildik. Bütün futbolcuları hocam tek tek kutladı. benim de çok iyi oynadığımı söyledi. Bizim hedefimiz lider çıkmak. Bursaspor'un da çıkmasını isterim. Biz kendi maçlarımıza bakacağız artık."

Bursaspor'un futbolcu ve teknik heyet olarak çok iyi işler yaptığına dikkat çeken başarılı futbolcu, "Arkadaş gibiler. Kimse kendini yüksek görmüyor. Herkes birbirine çok saygı duyuyor" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA ÇOK FAZLA EFOR SARF EDİYORDUM"

Mehmet Topal, Gatasaray'dan ayrılmasının ardından hayatında nelerin değiştiğinin sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Çok fazla bir şey değişmedi. Orada iyi şeyleri kendime katmaya çalışıyorum. Galatasaray'da biraz daha efor sarfediyordum. Arkadaşlarımın da açıklarını kapatmaya çalışıyordum. Burada ise hocam sadece kendi görevimi yapmamı istiyor. Galatasaray benim çok sevdiğim bir takımdı. Her zaman o formanın hakkını vermeye çalıştım. Kararlarımı ailemle alan bir insanım. Yaptığım fedekarlığa değdi. Çünkü burada herkes işini yapıyor. İşinizi yaptığınız sürece kimse sizi eleştirmiyor."

"MİLLİ TAKIMA KİMİN ÇAĞRILDIĞI ÖNEMLİ DEĞİL, ÖNEMLİ OLAN KAZANMALARI"

Milli takıma çağrılmamasıyla ilgili bir soruya ise Topal, şu yanıtı verdi: "Milli takım güzel iki galibiyet aldı. Yanlış bir şey söylemek istemem. önemli olan milli takımın kazanması. Ben işime profesyonelce bakan biriyim. Ben her zaman hazırım. Bu teknik heyetin kararıdır. Bana da saygı duymak düşer. Milli takım kazandıktan sonra kimin çağrıldığı önemli değil."

Mehmet Topal: Gollere sevinemedim Yorumları