zombi gerçekte varsa nasıl zarar verir Benzer Konular zombi varmı burda...?... Zombi biyografisi... Hayat bir mücadele midir?... evrim var mıdır?... Cennette ibadet var mıdır?......
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Zombiler canlilari yiyerek beslenirler. Bahsedilen zombi kavrami gercekte yoktur sadece hayal ürünüdür |
Misafir |
BjKaan´isimli üyeden Alıntı ↑bunun bilgi kaynağını acaba nerden buldunuz söyleyebilirmisiniz
Kaynak yok Zombi diye nitelendirilen bir cok tabir vardir. Hangi manada sordugunu bilmedigim icin günlük hayatta zombi diye nitelendirilen varligin gercekte bir hayal ürünü oldugunu söylemek istemistim
alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑Kaynak yok Zombi diye nitelendirilen bir cok tabir vardir. Hangi manada sordugunu bilmedigim icin günlük hayatta zombi diye nitelendirilen varligin gercekte bir hayal ürünü oldugunu söylemek istemistim
Zombilerin istilası için 5 bilimsel sebep! Bölüm 2 - Korku Tüneli
bu verdiğim adrese girin onun için bir cevap verebilirmisiniz
[MENTION=28830]BjKaan[/MENTION]
verdiginiz adresteki yaziyi okudum. Buna benzer teoriler de var fakat bizim gercek olmayan kurgularda gördügümüz zombiler, cok iyi organize olmus ve kendilerinin disinda tüm canlilari yiyerek besleyen etobur bir cins. Ölümleri kolay olmayan dayanikli güclü yaratiklar.
Yazida bahsedilen mesele ise benim yukarda bahsedecegim olayin gercekleseceginin kaniti degildir. Cünkü deli dana gibi virüslü bir eti yiyen canli eger beyin hücrelerini kaybedip etrafa saldiriyorsa zombiler de birbirlerine saldirmalidir. Yani beyini olmayan bir canli aslinda organizasyon namina birsey yapip aralarinda bu toplum güdüsünü devam ettirebilecek güc olmamalidir. Bana göre tabiri zombi olan yaratik yoktur ama benzer vaka lar olmus ya da zombi ye yakin degisim göstermis canli olabilir.
alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑[MENTION=28830]BjKaan[/MENTION]
verdiginiz adresteki yaziyi okudum. Buna benzer teoriler de var fakat bizim gercek olmayan kurgularda gördügümüz zombiler, cok iyi organize olmus ve kendilerinin disinda tüm canlilari yiyerek besleyen etobur bir cins. Ölümleri kolay olmayan dayanikli güclü yaratiklar.
Yazida bahsedilen mesele ise benim yukarda bahsedecegim olayin gercekleseceginin kaniti degildir. Cünkü deli dana gibi virüslü bir eti yiyen canli eger beyin hücrelerini kaybedip etrafa saldiriyorsa zombiler de birbirlerine saldirmalidir. Yani beyini olmayan bir canli aslinda organizasyon namina birsey yapip aralarinda bu toplum güdüsünü devam ettirebilecek güc olmamalidir. Bana göre tabiri zombi olan yaratik yoktur ama benzer vaka lar olmus ya da zombi ye yakin degisim göstermis canli olabilir.
bu canlıların bir kaç resmini gönderebilirmisiniz
bu arada googleye map of the dead yazın ve haritayı açın
burdaki zombi olan yerler var
ve dün baktığımda türkiyede yoktu
bugün baktım türkiyede hatta istanbulda zombi vardır diye gösteriliyor
lütfen kesin bir teoriler söyleyinki içim rahatlasın
son 3 gündür korkuyorum çünkü
Buyrun ;
http://www.muhakeme.net/zombi-biyografisi-t105811.html
alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑Buyrun ;
http://www.muhakeme.net/zombi-biyografisi-t105811.html
yani zombi diye bir şey varmıdır