MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   zombi var mıdır? (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/96899-zombi-var-midir.html)

Misafir 06-14-2011 12:16

zombi var mıdır?

Soru-Cevap:

Genel Kultur

zombi gerçekte varsa nasıl zarar verir

alptraum 06-14-2011 18:53

--->: zombi var mıdır?

Zombiler canlilari yiyerek beslenirler. Bahsedilen zombi kavrami gercekte yoktur sadece hayal ürünüdür

Soru-Cevap bilgilendirme 01-14-2012 20:37

→ zombi var mıdır?

Merhabalar forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

BjKaan 06-05-2012 20:55

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 133853)
Zombiler canlilari yiyerek beslenirler. Bahsedilen zombi kavrami gercekte yoktur sadece hayal ürünüdür

bunun bilgi kaynağını acaba nerden buldunuz söyleyebilirmisiniz

alptraum 06-05-2012 23:13

Alıntı:

BjKaan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146751)
bunun bilgi kaynağını acaba nerden buldunuz söyleyebilirmisiniz

Kaynak yok :) Zombi diye nitelendirilen bir cok tabir vardir. Hangi manada sordugunu bilmedigim icin günlük hayatta zombi diye nitelendirilen varligin gercekte bir hayal ürünü oldugunu söylemek istemistim

BjKaan 06-06-2012 22:15

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146754)
Kaynak yok :) Zombi diye nitelendirilen bir cok tabir vardir. Hangi manada sordugunu bilmedigim icin günlük hayatta zombi diye nitelendirilen varligin gercekte bir hayal ürünü oldugunu söylemek istemistim

Zombilerin istilası için 5 bilimsel sebep! Bölüm 2 - Korku Tüneli

bu verdiğim adrese girin onun için bir cevap verebilirmisiniz

alptraum 06-07-2012 15:46

→ zombi var mıdır?

[MENTION=28830]BjKaan[/MENTION]

verdiginiz adresteki yaziyi okudum. Buna benzer teoriler de var fakat bizim gercek olmayan kurgularda gördügümüz zombiler, cok iyi organize olmus ve kendilerinin disinda tüm canlilari yiyerek besleyen etobur bir cins. Ölümleri kolay olmayan dayanikli güclü yaratiklar.

Yazida bahsedilen mesele ise benim yukarda bahsedecegim olayin gercekleseceginin kaniti degildir. Cünkü deli dana gibi virüslü bir eti yiyen canli eger beyin hücrelerini kaybedip etrafa saldiriyorsa zombiler de birbirlerine saldirmalidir. Yani beyini olmayan bir canli aslinda organizasyon namina birsey yapip aralarinda bu toplum güdüsünü devam ettirebilecek güc olmamalidir. Bana göre tabiri zombi olan yaratik yoktur ama benzer vaka lar olmus ya da zombi ye yakin degisim göstermis canli olabilir.

BjKaan 06-07-2012 19:49

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146821)
[MENTION=28830]BjKaan[/MENTION]

verdiginiz adresteki yaziyi okudum. Buna benzer teoriler de var fakat bizim gercek olmayan kurgularda gördügümüz zombiler, cok iyi organize olmus ve kendilerinin disinda tüm canlilari yiyerek besleyen etobur bir cins. Ölümleri kolay olmayan dayanikli güclü yaratiklar.

Yazida bahsedilen mesele ise benim yukarda bahsedecegim olayin gercekleseceginin kaniti degildir. Cünkü deli dana gibi virüslü bir eti yiyen canli eger beyin hücrelerini kaybedip etrafa saldiriyorsa zombiler de birbirlerine saldirmalidir. Yani beyini olmayan bir canli aslinda organizasyon namina birsey yapip aralarinda bu toplum güdüsünü devam ettirebilecek güc olmamalidir. Bana göre tabiri zombi olan yaratik yoktur ama benzer vaka lar olmus ya da zombi ye yakin degisim göstermis canli olabilir.

bu canlıların bir kaç resmini gönderebilirmisiniz

bu arada googleye map of the dead yazın ve haritayı açın
burdaki zombi olan yerler var
ve dün baktığımda türkiyede yoktu
bugün baktım türkiyede hatta istanbulda zombi vardır diye gösteriliyor
lütfen kesin bir teoriler söyleyinki içim rahatlasın
son 3 gündür korkuyorum çünkü

alptraum 06-08-2012 21:47

→ zombi var mıdır?

Buyrun ;

http://www.muhakeme.net/zombi-biyografisi-t105811.html

BjKaan 06-09-2012 11:45

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146854)

yani zombi diye bir şey varmıdır

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:10 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük