![]() |
zombi var mıdır? Soru-Cevap:Genel Kulturzombi gerçekte varsa nasıl zarar verir |
--->: zombi var mıdır? Zombiler canlilari yiyerek beslenirler. Bahsedilen zombi kavrami gercekte yoktur sadece hayal ürünüdür |
→ zombi var mıdır? Merhabalar forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin |
Alıntı:
bunun bilgi kaynağını acaba nerden buldunuz söyleyebilirmisiniz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zombilerin istilası için 5 bilimsel sebep! Bölüm 2 - Korku Tüneli bu verdiğim adrese girin onun için bir cevap verebilirmisiniz |
→ zombi var mıdır? [MENTION=28830]BjKaan[/MENTION] verdiginiz adresteki yaziyi okudum. Buna benzer teoriler de var fakat bizim gercek olmayan kurgularda gördügümüz zombiler, cok iyi organize olmus ve kendilerinin disinda tüm canlilari yiyerek besleyen etobur bir cins. Ölümleri kolay olmayan dayanikli güclü yaratiklar. Yazida bahsedilen mesele ise benim yukarda bahsedecegim olayin gercekleseceginin kaniti degildir. Cünkü deli dana gibi virüslü bir eti yiyen canli eger beyin hücrelerini kaybedip etrafa saldiriyorsa zombiler de birbirlerine saldirmalidir. Yani beyini olmayan bir canli aslinda organizasyon namina birsey yapip aralarinda bu toplum güdüsünü devam ettirebilecek güc olmamalidir. Bana göre tabiri zombi olan yaratik yoktur ama benzer vaka lar olmus ya da zombi ye yakin degisim göstermis canli olabilir. |
Alıntı:
bu canlıların bir kaç resmini gönderebilirmisiniz bu arada googleye map of the dead yazın ve haritayı açın burdaki zombi olan yerler var ve dün baktığımda türkiyede yoktu bugün baktım türkiyede hatta istanbulda zombi vardır diye gösteriliyor lütfen kesin bir teoriler söyleyinki içim rahatlasın son 3 gündür korkuyorum çünkü |
→ zombi var mıdır? |
Alıntı:
yani zombi diye bir şey varmıdır |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük