zombi var mıdır?

...

zombi var mıdır?   Konuyu açan: Misafir   İlk Mesaj: 06-14-2011 (13:16)   Son Mesaj: 04-07-2013 (06:22)    Cevap: 16    Gösterim: 6819  

Permalink - Mesaj no 10  06-09-2012, 13:42

BjKaan´isimli üyeden Alıntı
    yani zombi diye bir şey varmıdır

Yoktur.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 11  10-10-2012, 05:35

→ zombi var mıdır?

Zombi kavramı ilk olarak Haiti'de voodooyla beraber ortaya çıkmış bir kavram. Ordan bir çok medeniyete yayılmıştır. Zombi miti Türkler dahil bir çok medeniyette farklı isimlerlede olsa hala varlığını sürdürür. Geçekte var olup olmadığı konusu ise zombi kavramına nereden baktığımızla alakalıdır. Modern çağdaki filmlerdeki zombi kültünden bahsediyorsak bu modern zombi kültünün doğuşunu 1932 White Zombie filmine dayanamaktadır. Sonrasında ise günümüze kadar bir çok şekilde evrilerek bugünkü zombiler halini almıştır. Daha ayrıntılı bilgi için zombi kavramının gelişimiyle ilgili daha öncelerde yaptığım bir araştırma yazısı: Zombi Kültü: Doğuşu ve Yayılması
    Yakın bir zamanda zombi mitinin gerçekle bağlantılarını ve modern dünya komplo teorileri olarak, zombi kıyameti içerikli araştırmamı da yayınlayacağım.

Permalink - Mesaj no 12  10-28-2012, 20:30

→ zombi var mıdır?

foruma yeni geldim ve ilk okudugum konu zombiler dostum map of the dead sanırım mapofthedead.com adresini kast ediyorun bu populer bir oyun :=) hayal ürünü ve bulunan haritadaki zombilerin gerçeklik ile bir alakası yok
    yek352 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yek352

Permalink - Mesaj no 13  01-23-2013, 22:13

→ zombi var mıdır?

Arkadaşlar zombilik kavramına uyan yani filmlerdeki gibi azı burnu farklı yerde olan ve mutasyon geçirmiş canlılar yok...Tabiki bu olmıyacağı anlamına gelmez ancak KESİN olan bir şey mevcutturki oda USA da bulunan bir virüs:LPQ-79 Bu virüsü insanlarda sinirsel ve beli başlı yerler örneğin insan vücudunu parçalama tahrip etme hazzına dayanamaması ve şuursuzca hareket etme denge sorunu gibi etkilere sahip olan birvirüs kesin olarak vardır..kanıtı ise Miami de gerçekleşen olaydır:miami de bir üst geçitin altında siyahi bir adam yamyamlık yaptı detaylar:Görgü tanıklarından gelen telefonlarla olay yerine gelen polis ekipleri kan donduran görüntüyle karşılaştı. Yerde yatan iki çıplak adam vardı ve bir tanesi diğerinin suratını çiğniyordu.

Olayın şokunu çabuk atlatan polisler çıplak yamyamı önce uyardı fakat adam oralı olmadı. Bunun üzerine adamı vuran ekipler ilginç bir şekilde yine sonuç alamadı.

KURŞUNLAR KAR ETMEDİ

Kurşun yarası alan yamyam kurbanını yemeye devam ediyordu. Çözümleri tükenen polis ekipleri yamyamı tam 12 kere vurarak etkisiz hale getirdi. İsmi açıklanmayan kurban hastanede yaşam savaşı veriyor.

Korkunç olay hakkında Miami Polis Teşkilatı adına açıklama yapan Javier Ortiz yamyamı öldüren memurdan "kahraman" olarak bahsetti. Yamyam adamın ve kurbanının uyuşturucu etkisinde ve evsiz olabileceği de iddialar arasında.

Ayrıca lqp-79 diye virüs bulunmuş adamda.İnsan etine karşı açlık yaratıyomuş.

Permalink - Mesaj no 14  03-25-2013, 19:26

→ zombi var mıdır?

Yav nasıl bir kavramdır arkadaşlar bu hani ıspatı nerde ya bana kesin ve net bi kanıt gösterin
    Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir

Permalink - Mesaj no 15  03-25-2013, 19:28

→ zombi var mıdır?

O miami olayını izledim bana bu zonbi kavramının gerçekliğini ıspat edin

Permalink - Mesaj no 16  04-07-2013, 06:22

→ zombi var mıdır?

Zombiler vardır derler ve günde bir dollarla çalıştırıyorlarmış :D tabi bunlar birer hikaye
    _Bu Yağmurlar_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) _Bu Yağmurlar_