ya bu ikase formunu nerden cıkaracağız aradım bulamadım yardım olsanız Benzer Konular Bütün Yazıları-Orhan Veli - Orhan Veli Kanık - Ana Fikri... form neden dolduracağız... Veli Küçük (Veli Küçük Kimdir? ...
En iyi cevap safinaz tarafından gönderilmistir |
İKS:İlköğretim Kurumları Standartları demektir.İKS'ye göre hem öğrenci ve veli de artık okulu ve öğretmenleri anket yolu ile değerlendirebilecekler.Öğrenciler okuldaki bilgisayarlardan giriş yapabilir. Eskiden öğretmenler sadece değerlendirme yapabiliyorlardı.Şimdi veli ve öğrenciye de böyle bir olanak verilmiş. https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx adresinden kurum şifresiyle giriş yapın. Genel Bilgiler altındaki öğrenci veli seçim ekranına girin öğretim yılı ve dönemi seçin sınıfların tümünde (4,5,6,7,8) öğrenci ,veli seçimini yapıp kaydedin Değerlendirme Yönetimi Bölümüne girin değerlendiren öğrenci bölümünde sınıfları tek tek listeyin,listenin en altında değişiklik yapmayacağım,onaylayan ad soyad bölümünü doldurup kaydedin. aynı işlemleri Değerlendiren veli bölümünde yapın işlemleri yaptıktan sonra yazdır butonundan listeleri alın velisi görünmeyen öğrenciler varsa eokulda öğrenci velisi bölümünü anne yada baba seçin e-okuldan güncelle butonu ile eokulda yaptığınız değişiklik anında iks modülüne yansıtılacaktır. anket dolduracak öğrencileri bilgilendirin.anketle ilgili linki okulununuzun web sitesine ekleyin. anket dolduracak velilere mektup göndererek anketi nasıl dolduracaklarını anlatın. internete giremeyen velilere boş anket formu göndererek bu formları siz girin. VELİ VE ÖĞRENCİLERİN ANKET DOLDURACAĞI LİNK : https://mebbis.meb.gov.tr/IKS/iks00003.aspx not: tüm sınıflarda öğrencilerin yarısı öğrenci anketi dolduracak,öğrenci anketi doldurmayan öğrencilerin ise velileri anket dolduracak. yani x öğrencinin hem kendisi hem velisi anket doldurmayacak. Ben de bu ikase nedir diyorum Hay Allah iks doğrusu. |
Misafir |
fen hocasının dersin dışında ögrencilere karşı yaklaşması öğrencinin psikolojisini anlamasını öğrencinin başarısını olumlu yönden etkiliyor ben öğrencisinin bir velisi olaraktan teşekkürlerimi ve başarılarımı diliyorum oğlumun bütün hocalarının güneş hoca gibi olmasını istiyorum nevzat hocayada ayrıca teşekkürlerimi diliyorum 5 nisan ilk öğretim okulunun durumu düşük öğrencilerden para talep etmemesini istiyorum bazı hocaların sınıfta denetleme yapmasını istiyorum.
Serhat ASLAN´isimli üyeden Alıntı ↑fen hocasının dersin dışında ögrencilere karşı yaklaşması öğrencinin psikolojisini anlamasını öğrencinin başarısını olumlu yönden etkiliyor ben öğrencisinin bir velisi olaraktan teşekkürlerimi ve başarılarımı diliyorum oğlumun bütün hocalarının güneş hoca gibi olmasını istiyorum nevzat hocayada ayrıca teşekkürlerimi diliyorum 5 nisan ilk öğretim okulunun durumu düşük öğrencilerden para talep etmemesini istiyorum bazı hocaların sınıfta denetleme yapmasını istiyorum.
İnşallah istekleriniz gerçek olur.
Alıntı:ikase-ikase formu
ya bu ikase formunu nerden cıkaracağız aradım bulamadım yardım olsanız?
İKS:İlköğretim Kurumları Standartları demektir.İKS'ye göre hem öğrenci ve veli de artık okulu ve öğretmenleri anket yolu ile değerlendirebilecekler.Öğrenciler okuldaki bilgisayarlardan giriş yapabilir.
Eskiden öğretmenler sadece değerlendirme yapabiliyorlardı.Şimdi veli ve öğrenciye de böyle bir olanak verilmiş.
https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx adresinden kurum şifresiyle giriş yapın.
Genel Bilgiler altındaki öğrenci veli seçim ekranına girin
öğretim yılı ve dönemi seçin
sınıfların tümünde (4,5,6,7,8) öğrenci ,veli seçimini yapıp kaydedin
Değerlendirme Yönetimi Bölümüne girin
değerlendiren öğrenci bölümünde sınıfları tek tek listeyin,listenin en altında değişiklik yapmayacağım,onaylayan ad soyad bölümünü doldurup kaydedin.
aynı işlemleri Değerlendiren veli bölümünde yapın
işlemleri yaptıktan sonra yazdır butonundan listeleri alın
velisi görünmeyen öğrenciler varsa eokulda öğrenci velisi bölümünü anne yada baba seçin
e-okuldan güncelle butonu ile eokulda yaptığınız değişiklik anında iks modülüne yansıtılacaktır.
anket dolduracak öğrencileri bilgilendirin.anketle ilgili linki okulununuzun web sitesine ekleyin.
anket dolduracak velilere mektup göndererek anketi nasıl dolduracaklarını anlatın.
internete giremeyen velilere boş anket formu göndererek bu formları siz girin.
VELİ VE ÖĞRENCİLERİN ANKET DOLDURACAĞI LİNK :
https://mebbis.meb.gov.tr/IKS/iks00003.aspx
not: tüm sınıflarda öğrencilerin yarısı öğrenci anketi dolduracak,öğrenci anketi doldurmayan öğrencilerin ise velileri anket dolduracak.
yani x öğrencinin hem kendisi hem velisi anket doldurmayacak.
Ben de bu ikase nedir diyorum Hay Allah iks doğrusu.
yahu nasıl acılıyor bu sabahtan beri ugrasıyorum sinir oldum sabahtan beri bir seyi yapamadim.
|