![]() |
ikase formu - iks giris Soru-Cevap:Edebiyatya bu ikase formunu nerden cıkaracağız aradım bulamadım yardım olsanız |
--->: ikase formu ikase formu nedir acikcasi ilk defa duydum sanirim. Bir örneklendirme yapabilirmisiniz ikase ile ilgili ? |
--->: ikase formu fen hocasının dersin dışında ögrencilere karşı yaklaşması öğrencinin psikolojisini anlamasını öğrencinin başarısını olumlu yönden etkiliyor ben öğrencisinin bir velisi olaraktan teşekkürlerimi ve başarılarımı diliyorum oğlumun bütün hocalarının güneş hoca gibi olmasını istiyorum nevzat hocayada ayrıca teşekkürlerimi diliyorum 5 nisan ilk öğretim okulunun durumu düşük öğrencilerden para talep etmemesini istiyorum bazı hocaların sınıfta denetleme yapmasını istiyorum. |
--->: ikase formu Alıntı:
İnşallah istekleriniz gerçek olur.:sirit: |
--->: ikase formu Alıntı:
|
--->: ikase formu [bu nasıl bir şey ] |
--->: ikase formu İKS:İlköğretim Kurumları Standartları demektir.İKS'ye göre hem öğrenci ve veli de artık okulu ve öğretmenleri anket yolu ile değerlendirebilecekler.Öğrenciler okuldaki bilgisayarlardan giriş yapabilir. Eskiden öğretmenler sadece değerlendirme yapabiliyorlardı.Şimdi veli ve öğrenciye de böyle bir olanak verilmiş. https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx adresinden kurum şifresiyle giriş yapın. Genel Bilgiler altındaki öğrenci veli seçim ekranına girin öğretim yılı ve dönemi seçin sınıfların tümünde (4,5,6,7,8) öğrenci ,veli seçimini yapıp kaydedin Değerlendirme Yönetimi Bölümüne girin değerlendiren öğrenci bölümünde sınıfları tek tek listeyin,listenin en altında değişiklik yapmayacağım,onaylayan ad soyad bölümünü doldurup kaydedin. aynı işlemleri Değerlendiren veli bölümünde yapın işlemleri yaptıktan sonra yazdır butonundan listeleri alın velisi görünmeyen öğrenciler varsa eokulda öğrenci velisi bölümünü anne yada baba seçin e-okuldan güncelle butonu ile eokulda yaptığınız değişiklik anında iks modülüne yansıtılacaktır. anket dolduracak öğrencileri bilgilendirin.anketle ilgili linki okulununuzun web sitesine ekleyin. anket dolduracak velilere mektup göndererek anketi nasıl dolduracaklarını anlatın. internete giremeyen velilere boş anket formu göndererek bu formları siz girin. VELİ VE ÖĞRENCİLERİN ANKET DOLDURACAĞI LİNK : https://mebbis.meb.gov.tr/IKS/iks00003.aspx not: tüm sınıflarda öğrencilerin yarısı öğrenci anketi dolduracak,öğrenci anketi doldurmayan öğrencilerin ise velileri anket dolduracak. yani x öğrencinin hem kendisi hem velisi anket doldurmayacak. Ben de bu ikase nedir diyorum Hay Allah:)) iks doğrusu. |
--->: ikase formu yahu nasıl acılıyor bu sabahtan beri ugrasıyorum sinir oldum sabahtan beri bir seyi yapamadim. |
--->: ikase formu formu yapamıyorum tavsiyem olsun büyüklerinizden yardım alin |
--->: ikase formu arkadaşlar iks öğrenci giriş formu nerde yardımcı olurmusunuz |
--->: ikase formu ben giriyorum tc.kimlik nomu ,tepede yazan rakamı,okul numaramı sadece bilgilerim çıkıyo soru yok hiçbirşey olmuyor ? |
--->: ikase formu öğrenci anketi doldurmak için t.c kimliğim okul nomu yazıyorum açılıyor ama anket ÇIKMIYORRRRR.... |
--->: ikase formu hiç bir şey anlamadım |
iks giriş iks giriş formu |
--->: ikase formu bende yazıyorum sayfa açılıyo ama anket çıkmıyo?? |
--->: ikase formu - iks giris tüm günümü nette geçirdim neden açılmıyor şu anket sorular |
iks veli form doldurma iks veli form doldurmaya nerden giriliyor |
--->: iks veli form doldurma Asagidaki linke tiklayarak cevaba ulasabilirsiniz; Link : http://www.muhakeme.net/ikase-formu-...is-t94606.html |
--->: ikase formu - iks giris çok iyi |
--->: ikase formu - iks giris giriyorum giriyorum hiç bişey olmuyor |
--->: ikase formu - iks giris Yav arkadaşlar nasıl bir stedir burası hiç birşey yapamıyorum sinir oldum sabahtan beri çıldıracam işlem yapabilen varmı varsa yardımcı olurmusunuz lütfen.iks hakkında. |
--->: ikase formu - iks giris [QUOTE]iks anket cevaplama-ikase formu - iks girissayfa açılıyo ama anket çıkmıyo sadece benim bilgiler var nolur birisi bana yardım etsin |
--->: ikase formu - iks giris Verdiğimiz linkten girin eğer anket yoksa okul müdürlerine sorun.Hoş onlar da birşey bilmezler.Eğer bilemiyorlarsa İl Milli Eğitim Müdürlüklerine sorabilirsiniz. |
--->: ikase formu - iks giris Alıntı:
|
--->: ikase formu - iks giris Alıntı:
|
--->: ikase formu - iks giris Sitenin suçu yok hocalara çıkışmak lazım böyle abzürt şeylerle bizi uğraştırıyorlar sinir olmak NEKİ. |
--->: ikase formu - iks giris açılmıyo yha nası açıcam lütfen yardım edin :( |
--->: iks veli form doldurma iks öğrenci şeyleri doldurulmuyor. |
--->: iks veli form doldurma çok kolaydır |
--->: iks veli form doldurma Alıntı:
|
--->: iks veli form doldurma Ben gİrİŞ yapdim ama formu dolduramiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--->: iks veli form doldurma Alıntı:
|
--->: iks veli form doldurma Ben Cumhuriyet i.ö.okulundan 5-D Sınınıfından Selin Açıkbaş. BEN OKULUMUZDAKİ KANTİNCİDEN ŞİKAYETÇİYİM UCUZ OLAN YİYECEKLERİ ÇOK PAHALIYA SATIYOR. BAHÇEMİZ KİRLİ. ÖĞRETMENİMDEN ÇOK MEMNUNUM. BUNLARIN ÖNEMLE GÖZE ALINMASINI RİCA EDİYORUM. |
iks iksye veli nasıl giriş yapar |
--->: iks veli form doldurma İyİ akŞamlar ben bu gece İks ye gİrİp formu doldurmak İstedİm fakat sİsteme gİrdİĞİmde ......nolu formun deĞerlendİrİlmesİ bİtmİŞtİr yaziyor acaba bu ne anlama gelİyor. BaŞkasi benİm yerİme gİrİŞ yapmiŞ olabİlİrmİ cevap verİrsenİz sevİnİrİm. |
--->: iks veli form doldurma allahın bize gönderdiği vahiye ne denir |
--->: iks veli form doldurma MEBBİS Hata Açıklaması: Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler Mebbis Merkez Yöneticisine iletilmiştir. Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir. MEBBİS Teknik Destek böle deyo ve olmuyo ben gece saat 01:00 de kalkıyorum okula 08:00de gidiyorum uykusuz kalıyorum MEBBİSin yüzünden bana yardımcı olursanız çok sevinirim |
--->: iks Nasil soru ÇÖzcez???????????????????????????????? |
--->: iks veli form doldurma ne kadar hocalar kötu |
--->: iks veli form doldurma yha form doldurma yeri nerde arkadaşlar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:01 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük