![]() |
ÜLKE ADLARI Soru-Cevap:EdebiyatÜlke adları |
--->: Ülke adlari ... yaa ben bunu demek istemiyorum doğru düzgün bir şekilde türkçe olarak isteiyorum perfonmans var 1 hafta sonra gidiyo ufffffffffffffffffff |
--->: Ãœlke adlari TÃœRKIYE Afganistan Hindistan Nijerya Almanya Hırvatistan Nikaragua A.B.D Honduras Norveç Andorra Hollanda Orta Afrika Cum. Angola Irak Özbekistan Antigua ve Barbuda Ä°ngiltere Pakistan Arjantin Ä°ran Palau Arnavutluk Ä°rlanda Panama Avustralya Ä°spanya Papua Yeni Gine Avusturya Ä°srail Paraguay Azerbaycan Ä°sveç Peru Bahama Adaları Ä°sviçre Polonya Bahreyn Ä°talya Portekiz BangladeÅŸ Ä°zlanda Romanya Barbados Jamaika Ruanda Belarus Japonya Rusya Belçika Kamboçya Saint Kitts ve Nevis Belize Kamerun Saint Lucia Benin Kanada Saint Vincent ve Gren. Bhutan KaradaÄŸ Samoa BirleÅŸik Arap Emir. Katar San Marino Bolivya Kazakistan São Tomé ve PrÃ*ncipe Bosna-Hersek Kenya Senegal Botsvana Kırgızistan SeyÅŸel Cumhuriyeti Brezilya Kiribati Sierra Leone Brunei Kolombiya Singapur Bulgaristan Komor Sirbistan Burkina Faso Kongo Slovakya Burundi Kongo Dem. Slovenya Çad Kostarika Solomon Adaları Çek Cumhuriyeti Kuveyt Somali Cezayir Kuzey Kore Sri Lanka Cibuti K.K.T.C. Sudan Çin Küba Surinam Danimarka Laos Suriye DoÄŸu Timor Lesotho Suudi Arabistan Dominik Cumhuriyeti Letonya Svaziland Dominika Liberya Åžili Ekvador Libya Tacikistan Ekvator Ginesi Liechtenstein Tanzanya El Salvador Litvanya Tayland Endonezya Lübnan Tayvan Eritre Lüksemburg Togo Ermenistan Macaristan Tonga Estonya Madagaskar Trinidad ve Tobago Etiyopya Makedonya Tunus Fas Malavi Tuvalu Fiji Maldivler Türkistan FildiÅŸi Sâhili Malezya Türkmenistan Filipinler Mali Filistin Malta Uganda Finlandiya Marshall Adaları Ukrayna Fransa Mauritius Umman Gabon Mesika Uruguay Gambiya Mikronezya Vanuatu Gana Mısır Vatikan Gine MoÄŸolistan Venezuela Gine-Bissau Moldova Vietnam Grenada Monako Yemen Guatemala Moritanya Yeni Zelanda Guyana Mozambik Ãœrdün Güney Afrika Cum. Myanmar Yunanistan Güney Kore Namibia Zambiya G. Kıbrıs Rum Kes. Nauru Zimbabve Gürcistan Nepal Haiti Nijer |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:32 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük