![]() |
--->: Meslek Röportaj Sorulari Soru-Cevap:Genel Kulturbu siteye çok teşekkür ederiz.bizim çok işimize yaradı.soru gönderenlerede teşekkür ederiz.inşallah bu proje ödevinden 100 alırız. |
--->: Meslek Röportaj Sorulari çok güzel olmuş saolun... |
--->: Meslek Röportaj Sorulari tüm sorularınızı yazdık.en yüksek puanı biz alcaz. aydın-cine atatürk ilkögretim okulu 7-a sınıından sena ve merve |
--->: Meslek Röportaj Sorulari çok saolun bnm röportajım fizikle ilgili ve o roprtajı bide kameraya çekcem gerçekten çok yardımcı oldnz insallah ii not alırım |
--->: Meslek Röportaj Sorulari sitenizi çok beğendik.biz merve ve şeyma. |
--->: Meslek Röportaj Sorulari çok teşekkür ederim ,] |
--->: Meslek Röportaj Sorulari cevapları yokmuu |
--->: Meslek Röportaj Sorulari --->: Meslek Röportaj Sorulari ´isimli üyeden Alıntı 4 meslekle ilgili roportaj sorulari ve cevaplari-Meslek Röportaj Sorulari Kısaca şu soruları sorun: 1-Mesleğinizin adı nedir? 2-Mesleğinizin gerektirdiği fiziksel özellikler nelerdir? 3-Mesleğinizin gerektirdiği yetenek ve beceriler nelerdir? 4-Bu meslek için hangi ilgilerin bulunması gerekir? 5-Bu mesleği yapabilmek için hangi kişilik özelliklerine sahip olmak gerekir? 6-Bu meslek için gereken eğitim nedir ? nerelerde verilmektedir 7-Mesleğiniz kişilik özelliklerinize, fiziksel özelliklerinize becerilerinize ve ilgilerinize uygun mu? 8-Bu mesleği seçtiğiniz için mutlu musunuz? neden? 9-Çevrenizdeki insanlara bu mesleği önerir misiniz? 10-Önerileriniz nelerdir? KING-_-Tæm bu spruların cevplarını yazarmısınız mesela yönetici amir olarak cevaplayabılırmısınız |
--->: Meslek Röportaj Sorulari çok güzel sorular bayıldımm çok bğendimmm proje ödevim için yaradı saolunnnnnnnnnnnn |
--->: Meslek Röportaj Sorulari naber millet bi el atsanız bana daha iç açıcı sorular lazım |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük