![]() |
--->: Meslek Röportaj Sorulari Soru-Cevap:Genel Kulturbence bunlar süper sorular ama aynı olanı var:0:=:=:=:=:= |
--->: Meslek Röportaj Sorulari sporla uğraşırmısınız? gezmek ten hoşlanırmısınız? biraz saçma sorular değil mi? |
--->: Meslek Röportaj Sorulari 1 )bu mesleği seçmeseydiniz ne olurdunuz? 3 )küçükken ne olmak istiyordunuz? 5 )peki şu anda mesleğinizden memnun musunuz? pişman oldunuz mu? 7 ) bu meslek özel hayatınıza zarar veriyor mu? |
--->: Meslek Röportaj Sorulari Bu siteye neden soru cevap yapmıyor sunuzki bizim içinde kolaylık olur...................... |
--->: Meslek Röportaj Sorulari kaç yıldır bu mesleği yapıyorsunuz? |
--->: Meslek Röportaj Sorulari ya arkaddaşlar bana yarrdım edinnnnnn öddevim var |
--->: Meslek Röportaj Sorulari Sizi Tanıyabilir miyiz Mesleğinizi Seviyor musunuz, İsteyerek mi Seçtiniz? Mesleğinizi Yürütürken İlginç Bir Olayla Karşılaştınız mı, Ya da Unutamadığınız Bir Anınız Var mı? Çalışma Koşullarınızdan Bahseder misiniz Sizce bir doktorda olması gereken başlıca özellikler nelerdir? bir tatil gününü ve yıllık izinlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Son olarak geleceğe dönük çalışma ve planlarınızdan bahseder misiniz? bu mesleğin sorumlulukları nelerdir? 1)mesleginiz nedir? 2)mesleğinizin gerektirdiği fiziksel özellikler nelerdi? 3)mesleğinizin gerektirdiği yetenek ve beceriler nelerdir? 4)bu meslek için hangi ilgilerin bulunması gerekir? 5)bu mesleği yapabilmek için hangi kişilik özelliklerine sahip olmak gerekir? 6)bu meslek için gereken eğitim nedir?nerelerde verilmektedir? 7)mesleğiniz kişilik özelliklerinize, fiziksel özelliklerinize, becerilerinize ve ilgilerinize uygun mu? 8)bu mesleği seçtiğiniz için mutlu musunuz? 9)çevrenizdeki insanlara bu mesleği önerir misiniz? |
--->: Meslek Röportaj Sorulari meslekler ile ilgili sorduğunuz soruların cevapları olsa :) |
--->: Meslek Röportaj Sorulari daha farklı aklında soru olan var mı? |
--->: Meslek Röportaj Sorulari çok güzel |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük