arkadaşlar ben zamanında yurt dışında yaşarken hakkım olan bedelli askerliğimi burdurda yaptım,fakat zamanında sadece ilk 2.500-DM olan ilk taksidi ödedim fakat bilgilendirilmediğim için 185 gün t.c sınırları içinde kalamaz ihlalinde ...
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Benim bildigim kadariyla hayir yararlanamiyorsunuz. Fakat sizin icin biraz arastirma yaptim ama tam yaniti bulamadim. En güzeli en yakin askerlik subesine gidip durumu sormaniz olacaktir. Lakin taksite böldürdügünüz ve yaptiginiz askerlik su anda bir gecerlilik saglamiyor ve cezai yaptirimi uzun dönem askerlik diye biliyorum. Fakat 2012 yilinda Türkiye de cikan yeni yasaya göre 30 yas siniri getirilmistir. Onun icin en iyi yapacaginiz islem en yakin askerlik subesinden durumu ögrenmeniz olacaktir. |
alfisti |
Benim bildigim kadariyla hayir yararlanamiyorsunuz. Fakat sizin icin biraz arastirma yaptim ama tam yaniti bulamadim. En güzeli en yakin askerlik subesine gidip durumu sormaniz olacaktir. Lakin taksite böldürdügünüz ve yaptiginiz askerlik su anda bir gecerlilik saglamiyor ve cezai yaptirimi uzun dönem askerlik diye biliyorum. Fakat 2012 yilinda Türkiye de cikan yeni yasaya göre 30 yas siniri getirilmistir. Onun icin en iyi yapacaginiz islem en yakin askerlik subesinden durumu ögrenmeniz olacaktir.
|