şuanda yurtdışında 20. ayım 2010 haziran ayında 4 yıllık aöf den mezun oldum.şuan 2010 ekim ayındayız fakat ben hala yurtdışında tecil işlemlerimi yaptırmadım yani 3 ay geciktirdim ve yurtdışında çalışmaya ...
En iyi cevap yabanGülü tarafından gönderilmistir |
OLASI bir aksilikte Türkiye ye gitmeniz gerekse askerlik sebebiyle bu durum zorlasacaktir. Tavsiyem ortaya cikabilecek aksiliklerden kurtulmak icin tecil islemleri gerektigi gibi yapmanizdir. Bedelli askerlik icin bir engel tasimayacagi kanaatindeyim, cünkü siz tecil ettirmediginiz zaman " Asker kacagi " oluyorsunuz ve bu durumda zaten bir sekilde askerlik yapma mecburiyetiniz oluyor. Ya bedelli ya da normal askerlik yapabilirsiniz. Yine de en güncel bilgileri size en yakin Türk konsoloslugundan almaniz mümkündür |
Misafir |
OLASI bir aksilikte Türkiye ye gitmeniz gerekse askerlik sebebiyle bu durum zorlasacaktir. Tavsiyem ortaya cikabilecek aksiliklerden kurtulmak icin tecil islemleri gerektigi gibi yapmanizdir. Bedelli askerlik icin bir engel tasimayacagi kanaatindeyim, cünkü siz tecil ettirmediginiz zaman " Asker kacagi " oluyorsunuz ve bu durumda zaten bir sekilde askerlik yapma mecburiyetiniz oluyor. Ya bedelli ya da normal askerlik yapabilirsiniz. Yine de en güncel bilgileri size en yakin Türk konsoloslugundan almaniz mümkündür
|