esma-ül hüsna ile ilgili 20 soruluk test sorusu istiyoruz yoksa din kültürü öğrretkmeni sifır ver8ecek , Benzer Konular esma-ül hüsna video... ESMA´ÜL-HÜSNA (El-Müheymin)... ESMA´ÜL-HÜSNA(El-Mü´min)... ESMA´ÜL-HÜSNA (Es-Selam)... ESMA´ÜL-HÜSNA (Er-Rahim)......
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Ben bir kac soru olusturayim 1- esmaül hüsna ne demektir? 2- Isimlerin basindaki -en ya da -el takilari neye göre degismektedir? 3- Esmaü'l - hüsna kaç tanedir? 4- ŞAFİ ismi esmaül hüsnada neden gecmiyor? 5- EL ADL ismi Kuranda gecmiyor ama Esmaül hüsna da yer aliyor. Bu nasil oluyor. 6- Esmaül hüsna sayisi neye göre belirlenmistir? 7- Esmaül hüsna Peygamberimiz zamaninda yapilan bir zikirmiydi? 8- Esmaül hüsna yi okumanin fazileti nedir? 9- Esmaül hüsna yi üzerinde tasimanin yarari varmidir? 10- Esmaül hüsna hakkinda Peygamberimizin bir görüsü varmidir? 11 - Esmaül hüsna yi zikir olarak kabul etmeyen alim varmidir? Alimlerin ortak görüsleri nelerdir? Ben simdilik bu kadar cikardim |
Kayıtsız Üye |
Ben bir kac soru olusturayim
1- esmaül hüsna ne demektir?
2- Isimlerin basindaki -en ya da -el takilari neye göre degismektedir?
3- Esmaü'l - hüsna kaç tanedir?
4- ŞAFİ ismi esmaül hüsnada neden gecmiyor?
5- EL ADL ismi Kuranda gecmiyor ama Esmaül hüsna da yer aliyor. Bu nasil oluyor.
6- Esmaül hüsna sayisi neye göre belirlenmistir?
7- Esmaül hüsna Peygamberimiz zamaninda yapilan bir zikirmiydi?
8- Esmaül hüsna yi okumanin fazileti nedir?
9- Esmaül hüsna yi üzerinde tasimanin yarari varmidir?
10- Esmaül hüsna hakkinda Peygamberimizin bir görüsü varmidir?
11 - Esmaül hüsna yi zikir olarak kabul etmeyen alim varmidir? Alimlerin ortak görüsleri nelerdir?
Ben simdilik bu kadar cikardim
|