MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   mehdinin gerçek nişaneleri (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/28013-mehdinin-gercek-nisaneleri.html)

kayısız üye 03-03-2010 15:25

mehdinin gerçek nişaneleri
 

Soru-Cevap:

Dini Sorular

mehdi kendini nezam bilir ve kendinde olan özellikleriyle hissedebilirmi mehdi olacağını veya ilham ilemi bilecektir , mehdi kendisinin mehdi olacağını denilen rivayetlere göre mekkede kabede yatsı vaktinde insalar ona sen mehdisin diyecekler ve ordamı mehdi kendisinin mehdi olduğunu bilecek ve mehdinin bedeninde gerçekten belirgin nişanları varmıdır yani ayak altında boncuk tanesi kadar bir nişan sağ göğsünün altında boncuk kadar bir nişan ve sağ yanağında yıdız gibi parlayan bir nişan bunlar doğrumudur. tşkler ALLAH Razı olsun .

Misafir 08-04-2010 21:34

--->: mehdinin gerçek nişaneleri
 

gerçek mehdi 2003 yılında deccala meydan okudu göz yaşı döktü şu anda sıradan bir hayatı var ne harun yahya nede evrenes oğlu nede 12. imamla bağlantısı var

Doganay1965 10-12-2010 14:43

--->: mehdinin gerçek nişaneleri
 

Merhaba değerli kardeşim.

Gerçek Mehdi'yi ve nişanelerinimi arıyorsun? Aşağıdaki sayfayı oku orada aradıklarını bulacaksın. Çünkü bu sayfadaki delilleri insanlığa sunabilen ve kendisinin gerçek Mehdi olduğunu bu güne kadar kanıtlayabilen Allah'ın seçtiği bu zattan başka Mehdi yoktur ve bundan sonrada olmayacaktır.

Ayrıca vecizelerine çok dikkat et. Eğer biraz olsun edebiyat bilgin güçlü ise anlarsın ağzının değneğinin sözleri olduğunu. Tevrat ; "...Fakirlere adaletle hükmedecek, ve memleketin hakirleri için doğrulukla karar verecek; ve dünyaya ağzının değneği ile vuracak; ve kötüyü dudaklarının soluğu ile öldürecek. Ve belinin kuşağı adalet... olacak. (İşaya, 11: 1-10)

mehdisahibizaman.sitemynet.com

Allah akıllarını kullanmaktan imtia edenleri ıslan etsin.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:45 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük