resimlerin üzerine yazı veya logo yazdırmak için eklenti var sitenizde onu nasıl kurdunuz yardım ederseniz sevinirim indirdim ama kuramıyorum......
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Evet cikmasini istediginiz logoyu nasil gösterebileceginizi örnek olarak anlatayim. Eklentiyi yükledikten sonra ftp den forum ana dizinine gözükmesini istediginiz logoyu yükleyin. vBulletin ayarlari kismindan Forumunuzun full path ini girmelisiniz. Örnegin logoyu ana dizine attiysaniz ve forumunuzun full path ini bilmiyorsaniz asagida verecegim ekteki .php dosyasini forumunuzun ana dizinine atin ve siteadresi.com/forumpath.php olarak tarayicinizda ilgili adresi cagirin. http://www.muhakeme.net/attachments/...u-forumpathrar Size bir yol verecektir ve o forumunuzun full path i demektir. Eklediginiz eklentide resmin bizim forumumuzda ki gibi cikmasini istiyorsaniz vbulletin ayarlarindan eklentinin ayarlarina girin ve " Bottom Watermark " kismina forumunuzun full path ini yaziniz. Tüm bu islemleri yaptiktan sonra forumpath.php yi silmeyi güvenlik acisindan unutmayiniz |
Kayıtsız Üye |
söylelen her şeyi yaptım ama resimler üzerinde yazı çıkmıyor .....
işin açığı her şeyi denedim bir türlü yazdıramadım siz ayrıntılı bir naltasanız...
veya forumda yapılması gerekn başka ayar varmı
Evet cikmasini istediginiz logoyu nasil gösterebileceginizi örnek olarak anlatayim. Eklentiyi yükledikten sonra ftp den forum ana dizinine gözükmesini istediginiz logoyu yükleyin. vBulletin ayarlari kismindan Forumunuzun full path ini girmelisiniz. Örnegin logoyu ana dizine attiysaniz ve forumunuzun full path ini bilmiyorsaniz asagida verecegim ekteki .php dosyasini forumunuzun ana dizinine atin ve siteadresi.com/forumpath.php olarak tarayicinizda ilgili adresi cagirin.
http://www.muhakeme.net/attachments/...u-forumpathrar
Size bir yol verecektir ve o forumunuzun full path i demektir. Eklediginiz eklentide resmin bizim forumumuzda ki gibi cikmasini istiyorsaniz vbulletin ayarlarindan eklentinin ayarlarina girin ve " Bottom Watermark " kismina forumunuzun full path ini yaziniz. Tüm bu islemleri yaptiktan sonra forumpath.php yi silmeyi güvenlik acisindan unutmayiniz
bu eklentinin yani sizin sitenizde olanının orjinalini alabileceğim bir link verebilirmisiniz acaba...
alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑vbulletin.org da " Watermark Attachments " diye aratirsaniz orjinaline ulasirsiniz
İnanırmısınız hocam her şeyi yaptım ama olmuyor....
3.8.0 kurulu sistemde bir el atarsanız sevineceğim
büyük bir sıkıntı oluştu....
özelden msn atıyoru lütfen yardım edin...
|