atatürk ün bilime ve akıl vediği önemi en güzel örnekleyen inklaplar nelerdir Benzer Konular atatürk... Atatürk... Babanız Atatürk Bayrak Atatürkçülük Nedir? Atatürk - Falih Rıfkı Atay - Ana ... Mustafa ...
En iyi cevap Kayıtsız Üye tarafından gönderilmistir |
kitabın ismini yazarmısınız. hem yazdığı ve hemde cevirisini yaptığı kitapların isimleri lütfen. bilmiyordum öğrenmiş olacağım. |
Kayıtsız Üye |
mesela aklıma ilk gelen
kendi yazdığı geometri kitabı vardır
sırf terim karmaşası arasında yok olup gitmememiz adına bir çok geometrik terimi kendisi türkçeye çevrimiştir
kitabın ismini yazarmısınız. hem yazdığı ve hemde cevirisini yaptığı kitapların isimleri lütfen. bilmiyordum öğrenmiş olacağım.
ne oldu arkadaşlar kitabların ismini niye yazmıyorsunuz. yoksa bulamadınızmı? e hadi bekliyorum.
BU konuyu açan ve aklına geleni yazan ziyaretci kimseler bakın hala cevap bekliyorum. yok eğer uydurdysanız onu bari yazında beklemiyeyim dimi yani.
hadi bakim şu kitapların isimi yaymlanan yayınevinin ismi bi yardımcı olunda bilgi dağarcığımızı zenginleştirelim.
Hanı hala cevap vermiyosunuz atatürkün yazdığını çevirdiğini söylediğiniz kitparın isimlerini verecektiniz aklınızda kalmıştı ne oldu hafıza kaybınamı uğradınız.
|