![]() |
atatürk Soru-Cevap:Tarihatatürk ün bilime ve akıl vediği önemi en güzel örnekleyen inklaplar nelerdir |
--->: atatürk mesela aklıma ilk gelen kendi yazdığı geometri kitabı vardır sırf terim karmaşası arasında yok olup gitmememiz adına bir çok geometrik terimi kendisi türkçeye çevrimiştir |
--->: atatürk kitabın ismini yazarmısınız. hem yazdığı ve hemde cevirisini yaptığı kitapların isimleri lütfen. bilmiyordum öğrenmiş olacağım. |
--->: atatürk ne oldu arkadaşlar kitabların ismini niye yazmıyorsunuz. yoksa bulamadınızmı? e hadi bekliyorum. |
--->: atatürk BU konuyu açan ve aklına geleni yazan ziyaretci kimseler bakın hala cevap bekliyorum. yok eğer uydurdysanız onu bari yazında beklemiyeyim dimi yani. hadi bakim şu kitapların isimi yaymlanan yayınevinin ismi bi yardımcı olunda bilgi dağarcığımızı zenginleştirelim. |
--->: atatürk Hanı hala cevap vermiyosunuz atatürkün yazdığını çevirdiğini söylediğiniz kitparın isimlerini verecektiniz aklınızda kalmıştı ne oldu hafıza kaybınamı uğradınız. |
--->: atatürk Kitabin ismini bilen birisi bu konuya denk gelirse eminim söyleyecektir o yüzden burda tekrar etmeniz birsey kazandirmaz |
--->: atatürk |
--->: atatürk soru hatalı. cevap:yoktur...hangi güzel inkılap ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:42 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük