Atatürk niye hep din hakkında konuştu?
Her konuşmasında niye Kur'an ve Hz. Peygamberimizi ele alıyordu?
Atatürk'ün Doğuyla ilişkisi nasıldı?
Atatürk Komunist miydi? Atatürk niye hep din hakkında konuştu? Her konuşmasında niye Kur'an ve Hz. Peygamberimizi ele alıyordu? Atatürk'ün Doğuyla ilişkisi nasıldı? Benzer Konular atatürk... Atatürk... Babanız Atatürk Bayrak Atatürkçülük ...
Namaz kılarken kurşun yediğini nereden ve hangi kaynaktan okudunuz.
yeryüzünde hıristiyan ve hala şamanist türkler de var ne mutlu müslümanım diyene.
Menemen vak'asında asılan sarıklıların haddi hesabı yok,
İLK kominist partisini kim kurdu bir araştırın.
iskilipli muhammed atıf hocayı kimler astı?
sıralarsak eminolun değil sayfalar kitaplar dolar.
Mus'ab Yat kalk atama dua et.. Sen Gene dua et baban bi ingiliz veya amerkalı degil.. Allah Allah Diye İnsan Öldüren Atatürk degil Allah deyip İngizlilerle işbirligi yapan camı hocası' ( sözüm yapanlara) Atatürk degil.. Bugun bi filistin degilsek O laf Ettigin İnsana duat et ..!!
Evet Atatürk Komünist'ti ama insanlıga karşı Komünisti Hiç Kimseyi Ayırmadı Evet ATatürk Milliyetçiydi.. Çünkü Türk'tü EVet Atam Komünist'ti bugun hoca diye taptınız insanlar fabrikaları yabanı emperyalistlere peşkeş çekerken o Fabrikaları devletleştirdi .. fabriklar kurdu .. İşçileri Sokaga atmadı birinlerine peşkeş cekcem diye..:
Nereden biliyor şu türkler? Atatürk olmasaydı şu an ingilizler amerikalılar yöneticekti diye. Belki de başka bir insan çıkacaktı kurtaracaktı osmanlıyı. Ezanı Muhammedin dili ve kur'anı Muhammedin dili oalrak bırakacaktı. Camiileri ahır niyetine kullanmayacaktı. Batılılaşmaya fazla önem vermeyecek Şarkı geliştirmeye çalışacaktı!
"Tarih bize öğretir ki, bütün dinler, milletlerinin cehaletlerinin yardımıyla, utanmaksızın Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar tarafından tesis olunmuştur." - Afet İnan, Atatürk'ün El Yazmaları,
"Evet Karabekir, Arapoğlunun yavelerini Türk oğullarına öğretmek için Türkçeye tercüme ettireceğim ve öyle okutturacağım ki, budalalık edip aldanmaya devam etmesinler." - Atatürk-Kazım Karabekir Paşaların Kavgası, sayfa 159
"Dini ve namusu olanlar kazanamaz, fakir kalmaya mahkumdur. Önce din ve namus anlayışını değiştirmeliyiz. Partiyi, bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabuk zengin etmeliyiz. - Uğur Mumcu, Kazım Karabekir Anlatıyor, sayfa 84
Siz neyin mücadelesini veriyorsuz. Uydurma tarih kitaplarını okuyupta burada ahkam kesmesiyiniz. İsmini şimdi hatırlayamadığım ünlü bir alman profesörü diyor ki : '' Osmanlı Devletinin gerçek tarihi açıklanacak olsa bütün dünya tarihinin yeniden yazılması gerekir''
Niyetimiz kimseyi kötülemek karalamak değildir, yalnızca bazı konularda önümüze atılanlara körü körüne bağlandığımız ve sorgusuz sualsiz teslim olduğumuz veya teslim olmaya mecbur bırakıldığımız ortadadır. Sorgusuz sualsiz teslimiyet ancak ve ancak Malik-ül Mülk Allahü Te'ala ya olur ve olmalıdır.
Yukarıda kaynakları ile verdiğim yazılara karşı bana taarruz etmeyiniz. Çünkü bu iddaları ne ben ortaya attım, ne de ben kitap haline getirdim.
Bir çoçuk ergenlik çağına girene kadar ana-babasına tabidir, bu çağdan sonra ise doğruyu araştırıp bulmak ve uymakla yükümlüdür. Ahırette, biz ana-babamızdan böyle gördük o yüzden bu şekilde yaşadık diyenler olacaktır.
İşte bizde bu tayfadan olmayalım.
Selam ve saygılar.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|