s. aleyküm kıymetli kardeşim. ben 19.02.2009 tarihinde aile birleşimi yaptım avusturya konsolosluguna müracatta bulundum.eşim tc vatandaşı ve 6 senedir orada ikamet ediyor yaklaşık 6 ay oldu ve vizem haala çıkmadı ...
ben 2 senedir eşim den ayrıyım henü viem çıkmadı lütfen yardım cı olun
merhaba, Avusturya aile birleşimi yapacağım. Eşimin maaşı en az ne kadar olmalı?
karlıdag´isimli üyeden Alıntı ↑s. aleyküm kıymetli kardeşim. ben 19.02.2009 tarihinde aile birleşimi yaptım avusturya konsolosluguna müracatta bulundum.eşim tc vatandaşı ve 6 senedir orada ikamet ediyor yaklaşık 6 ay oldu ve vizem haala çıkmadı sizce nezaman çıkar bilginiz varmı bu konularla tesekür ederim..:511
Merhaba, şayet benimle iletişime geçerseniz, bu konuda size yardımcı olabilirim.
kulturtercume@yahoo.com.tr
Misafir´isimli üyeden Alıntı ↑merhaba, Avusturya aile birleşimi yapacağım. Eşimin maaşı en az ne kadar olmalı?
Merhaba, eşinizin maaşı en az 1182 Euro olmalıdır.
Avusturya Aile Birleşimi ile ilgili her türlü sorunuz için bana yazabilirsiniz.
Bu konuda uzmanım.
kulturtercume@yahoo.com.tr
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı ↑ben 2 senedir eşim den ayrıyım henü viem çıkmadı lütfen yardım cı olun
Kanunen vizeniz hakkında 6 ay içerisinde bir karar verilmesi gereklidir.
Eşiniz iş değiştirdiyse ya da evle ilgili bir sorun çıktıysa, yahut sizden eksik evrak talebinde bulundularsa, bu süre uzar. 2 sene çok uzun bir süre.
Size bu konuda yol gösterebileceğimi sanıyorum. Benimle iletişlime geçin.
Ayrıntılı bilgi için: kulturtercume@yahoo.com.tr
Alıntı:aile birlesimi vizem cikmadi-VIZE (vizem cikmadi...)
merhaba arkadaşlar benimde vizem hala çıkmadı 1 sene oludu halen uğraşıoruz hollandadan başvuru yaptık 2 ayda red geldi 1 marrta türkiyedeki konsoloslukdan başvuru yaptık 1 haziranda süremiz doldu ama halen bir cevap yok çok korkuyorum red gelir die :( çok yoruldum artık bu stresden rabbim yardımcımız olsun... bilginiz varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm..
Misafir´isimli üyeden Alıntı ↑merhaba arkadaşlar benimde vizem hala çıkmadı 1 sene oludu halen uğraşıoruz hollandadan başvuru yaptık 2 ayda red geldi 1 marrta türkiyedeki konsoloslukdan başvuru yaptık 1 haziranda süremiz doldu ama halen bir cevap yok çok korkuyorum red gelir die :( çok yoruldum artık bu stresden rabbim yardımcımız olsun... bilginiz varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm..
merhaba
söyle birsey olabilir simdi bu haziranda yeni kanunlar cikti onlari beklemis olabilirler. artik okadar cok kanun degisiyorki bunlar bile anlamaiyor ne olacagini o yüzden sürüyor basvurular. allah sabir versin
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|