![]() |
VIZE (vizem cikmadi...) Soru-Cevap:Hukuks. aleyküm kıymetli kardeşim. ben 19.02.2009 tarihinde aile birleşimi yaptım avusturya konsolosluguna müracatta bulundum.eşim tc vatandaşı ve 6 senedir orada ikamet ediyor yaklaşık 6 ay oldu ve vizem haala çıkmadı sizce nezaman çıkar bilginiz varmı bu konularla tesekür ederim..:511 |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar ben 2 senedir eşim den ayrıyım henü viem çıkmadı lütfen yardım cı olun |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar Sorunlarinizla alakali detayli bilgi verirseniz yardimci olabiliriz |
--->: VIZE (vizem cikmadi...) merhaba, Avusturya aile birleşimi yapacağım. Eşimin maaşı en az ne kadar olmalı? |
--->: VIZE (vizem cikmadi...) Alıntı:
kulturtercume@yahoo.com.tr |
Avusturya Aile Birleşimi ile ilgili her türlü sorunuz için bana yazabilirsiniz. Bu konuda uzmanım. kulturtercume@yahoo.com.tr |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar Alıntı:
Eşiniz iş değiştirdiyse ya da evle ilgili bir sorun çıktıysa, yahut sizden eksik evrak talebinde bulundularsa, bu süre uzar. 2 sene çok uzun bir süre. Size bu konuda yol gösterebileceğimi sanıyorum. Benimle iletişlime geçin. Ayrıntılı bilgi için: kulturtercume@yahoo.com.tr |
|
söyle birsey olabilir simdi bu haziranda yeni kanunlar cikti onlari beklemis olabilirler. artik okadar cok kanun degisiyorki bunlar bile anlamaiyor ne olacagini o yüzden sürüyor basvurular. allah sabir versin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük