MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   VIZE (vizem cikmadi...) (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/27560-vize-vizem-cikmadi.html)

karlıdag 09-01-2009 21:54

VIZE (vizem cikmadi...)

Soru-Cevap:

Hukuk

s. aleyküm kıymetli kardeşim. ben 19.02.2009 tarihinde aile birleşimi yaptım avusturya konsolosluguna müracatta bulundum.eşim tc vatandaşı ve 6 senedir orada ikamet ediyor yaklaşık 6 ay oldu ve vizem haala çıkmadı sizce nezaman çıkar bilginiz varmı bu konularla tesekür ederim..:511

Kayıtsız Üye 01-06-2010 21:06

--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar

ben 2 senedir eşim den ayrıyım henü viem çıkmadı lütfen yardım cı olun

alptraum 01-07-2010 02:26

Sorunlarinizla alakali detayli bilgi verirseniz yardimci olabiliriz

Misafir 12-26-2010 14:22

--->: VIZE (vizem cikmadi...)

merhaba, Avusturya aile birleşimi yapacağım. Eşimin maaşı en az ne kadar olmalı?

kulturtercume 12-27-2010 19:47

Alıntı:

karlıdag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 52703)
s. aleyküm kıymetli kardeşim. ben 19.02.2009 tarihinde aile birleşimi yaptım avusturya konsolosluguna müracatta bulundum.eşim tc vatandaşı ve 6 senedir orada ikamet ediyor yaklaşık 6 ay oldu ve vizem haala çıkmadı sizce nezaman çıkar bilginiz varmı bu konularla tesekür ederim..:511

Merhaba, şayet benimle iletişime geçerseniz, bu konuda size yardımcı olabilirim.
kulturtercume@yahoo.com.tr

kulturtercume 12-27-2010 19:50

Alıntı:

Misafir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 87079)
merhaba, Avusturya aile birleşimi yapacağım. Eşimin maaşı en az ne kadar olmalı?

Merhaba, eşinizin maaşı en az 1182 Euro olmalıdır.
Avusturya Aile Birleşimi ile ilgili her türlü sorunuz için bana yazabilirsiniz.
Bu konuda uzmanım.
kulturtercume@yahoo.com.tr

kulturtercume 12-27-2010 19:54

Alıntı:

Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 55694)
ben 2 senedir eşim den ayrıyım henü viem çıkmadı lütfen yardım cı olun

Kanunen vizeniz hakkında 6 ay içerisinde bir karar verilmesi gereklidir.
Eşiniz iş değiştirdiyse ya da evle ilgili bir sorun çıktıysa, yahut sizden eksik evrak talebinde bulundularsa, bu süre uzar. 2 sene çok uzun bir süre.
Size bu konuda yol gösterebileceğimi sanıyorum. Benimle iletişlime geçin.

Ayrıntılı bilgi için: kulturtercume@yahoo.com.tr

Misafir 06-02-2011 00:34

Alıntı:

aile birlesimi vizem cikmadi-VIZE (vizem cikmadi...)
merhaba arkadaşlar benimde vizem hala çıkmadı 1 sene oludu halen uğraşıoruz hollandadan başvuru yaptık 2 ayda red geldi 1 marrta türkiyedeki konsoloslukdan başvuru yaptık 1 haziranda süremiz doldu ama halen bir cevap yok çok korkuyorum red gelir die :( çok yoruldum artık bu stresden rabbim yardımcımız olsun... bilginiz varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm..

yabanGülü 06-03-2011 01:10

Alıntı:

Misafir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 133248)
merhaba arkadaşlar benimde vizem hala çıkmadı 1 sene oludu halen uğraşıoruz hollandadan başvuru yaptık 2 ayda red geldi 1 marrta türkiyedeki konsoloslukdan başvuru yaptık 1 haziranda süremiz doldu ama halen bir cevap yok çok korkuyorum red gelir die :( çok yoruldum artık bu stresden rabbim yardımcımız olsun... bilginiz varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm..

merhaba
söyle birsey olabilir simdi bu haziranda yeni kanunlar cikti onlari beklemis olabilirler. artik okadar cok kanun degisiyorki bunlar bile anlamaiyor ne olacagini o yüzden sürüyor basvurular. allah sabir versin

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:43 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük