Almanya/turist vizesi

...

Almanya/turist vizesi   Konuyu açan: gizli özne   İlk Mesaj: 10-20-2009 (12:41)   Son Mesaj: 06-07-2011 (16:59)    Cevap: 17    Gösterim: 5750  

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni

Permalink - Mesaj no 10  02-11-2011, 18:07

--->: Almanya/turist vizesi

ben afyon kocatepe üniversitesi tıp fakültesi 4.sınıfta okumaktayım erasmus programı kapsamında 6 ay öğrenim görmek için münster şehrine giden kız arkadaşım 5-6 günlük ziyaret edip gelmek istiyorum,ailemin üzerinde fazla mal yok çiftçilik yapıyorlar,bende 1000 euro kdr nakit para hesabımda gösterebilirm,,,ordan davetiye geldiği taktirde vize alma şansım nedir?veya davetiye olmassa otel rezervasyonu yaptırsam vize için şansım nedir...kız arkadaşım bana davetiye gönderebilirmi orda öğrenic 6 ay kalcak,,,ve kız arkadasımı türk olduğuna dair yani geri dönüp türkiyede öğrenimine devam edeceğine dair belegelerini alsam vize sırasında yuardımcı olurmu? lütfen yardım edinnn cevaplarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var...teşekkürler..
    berkay yüksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) berkay yüksel Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 11  03-07-2011, 17:31

Slm arkadaslar benİm almanyada dayim var vatanŞi oranin bende gİtmek İstİyorum davet gÖnderİcek ama daha bİ yere baŞvurmadim yaŞim 17 turİstlİk vİzesİne bas vursam ne olur kabul ederlermİ İlk yurddiŞi deneyİmİm olucak ve vİze vermelerİ İÇİn bellİ bİr maddİ durumun olmasi lazimmi ? Cevaplarinizi beklİyorum
    kUrALsiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kUrALsiZ Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 12  03-11-2011, 02:55

kUrALsiZ´isimli üyeden Alıntı
    Slm arkadaslar benİm almanyada dayim var vatanŞi oranin bende gİtmek İstİyorum davet gÖnderİcek ama daha bİ yere baŞvurmadim yaŞim 17 turİstlİk vİzesİne bas vursam ne olur kabul ederlermİ İlk yurddiŞi deneyİmİm olucak ve vİze vermelerİ İÇİn bellİ bİr maddİ durumun olmasi lazimmi ? Cevaplarinizi beklİyorum

gerkenler bunlar:

Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu

• Almanya Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü

Permalink - Mesaj no 13  03-13-2011, 18:46

Merhaba,
    mayis ayinda eurovİsyon Şarki yariŞmasini İzlemek İÇİn 1 haftaliĞina almanyaya gİtmek İstİyorum. Şuan Özel bİr Şİrkette ÇaliŞiyorum. Ayrica orada yaŞayan alman vatandaŞi tÜrk akrabalarim var. Oraya gİtmem nasil kolaylaŞir. Pasport ve uÇak parasi tamamda ya vİze????
    AYBİKE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) AYBİKE Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 14  05-01-2011, 16:28

slm ben 14 yasindaki kardesimi 1 ayligina almanyaya getirmek istiyorum bunun icin hangi belgeler gerekli yardimci olursaniz cok makbule gecer tsk.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 15  06-06-2011, 21:13

merhaba ben lıseyı bıtırdım 2 yıl calıstım sımdı ıssızım calısmıyorum aılemın yanındayım evımız arabamız var ama babamın uzerıne almanyaya teyzemın yanına 3 aylıgına zıyarete gıtmek ıstıyorum ma daha onceden hıc gıtmedım pasaportum falan yok acaba alabılırmıyım bıde ne kadara mal olur tesekkur ederım
    nergıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) nergıs Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 16  06-07-2011, 15:20

almanyaya gitmek istiyorum turıst vizesı ıcın randevu aldım almanyada yasayan alman bır bey fabrıkator evrakları ıstek kagıtları bızzat getırdı.benım hıc gelırım yok sıgortam evım arabam yok bırde 15 yasında velayetı bende oglum var.sadece rahmetlı babamdan emekl maasım var .onun evrakları garantı kagıtlarını ıyı hazırladım dıyor ama sormak ıstıyorum sorun cıkarmı yınede.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 17  06-07-2011, 16:59

ya arkadaslar ben vıze almak ıstıyorum turıst vızesı 3 aylık ama gelırım yok emeklı maası var rahmeltı babamın ben alıyorum bıde cocugum var 15 yasında bana vıze verırlermı karsı taraf ıstek kagıdı gonderdı alman kendısı durumu ıyı etkısı olurmu.
    ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ada Ziyaretci