MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   Avusturyaya iltica (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/26683-avusturyaya-iltica.html)

juggle 09-28-2009 15:29

Avusturyaya iltica

Soru-Cevap:

Hukuk

:s.a.:
ben bir konuda akil almak istiyorum
ben turkiye den fransaya geldim ve oturma iznim yok babam burda ve siyasi oturumu var
ben avusturya dogumluyum avusturya da amcalarim halam dedemler ve kiz kardesim var ben irtica edip orda kalmak istiyorum
1.ne yapmam gerekir
2.siz ce basvursam kabul edilirmi edilmesi icin nasil bir yol izlemem lazim

beni bilgilendirirseniz gercekten cok sevinicem
simdiden tsk ediyorum
saygilar

yabanGülü 10-05-2009 16:16

--->: Yardim lutfen onemli

as kardesim öncelikle aramiza hosgeldiniz.

madem babaniz avusturyada ve bütün akrabalariniz orda neden iltica etmeyi düsünüyorsunuz???

sizi babaniz bazi durumlardan dolayi yanina alabilir, tabiki burda yas medeni durum ve suanki meslek veya egitim durumunuz cok önemli.

iltica istiyorsaniz lütfen AVUSTURYA HUKUK bölümümüze bakin size uyan mutlaka bir bilgi vardir buna eminim.

ikinci sorunuza gelirsek, kabul edilirmi edilmezmi onu birtek allah bilir :). artik gün gectikce kanunlar zorlasiyor ve eskisi gibi iltica pek kabul olmuyor.
birde 2010da tekrar yeni kanunlar cikacakmis, örnegin almanca mecburiyeti gibi.

o yüzden eger cok istiyorsaniz gelmeyi en iyisi bulundugunuz yerin en yakinindaki avusturya konsolosluguna gitmeniz ve detayli bir bilgi almaniz olur.

saygilarimla

kipchak 10-06-2009 00:06

--->: Avusturyaya iltica

İzninizle arayanların rahat bulabilmesi için konunun adını ''Avusturyaya iltica'' olarak değiştiriyorum

Fatih23 09-20-2010 14:00

Mrb ben 8 ay önce istanbuldan geldimmm almanya ya tabi sebeke usulü geldim futbolcu vizesi ile bir haftalik vize ile tabi 8 ay oldu... almanya da ilticanin cok zor oldugu sölediler.. avusturya ya geldim simdi yagmurdan kacan doluya tutulur durumu oldu... Ne yapmaliyim iltica durumu bir bilgi verebilirmisinizz...Burda da msafirimm bir an önce ya burda yada almanyaya dönüp iltica etmem gerek.En kisa zamanda bilgi verecebilcek yönlendirebilecek birileri warmi....

fatihtarhan23@msn.com

Tesekkürler...FatIh

tagsi 11-16-2010 18:36

selamlar..ben buraya yeni üye oldum..sormak istedigim sey,ben 8 yildir avusturyada ilticaciyim..7 yil önce ilk mahkemede red cevabi aldim.2007 de evlendim.esim avusturyali..fakat bu zamana kadar hic bi yardimi olmadi evliligimin..gecen ay yeniden mahkemeye ciktim,ilk mahkemenin aynisi gibi ifademi verip geldim..askerlik nedeniyle türkiyeye gidemiyorum..simdi benim ne yapmam gerekiyor..simdiden tesekkürler cevaplariniz icin....

Misafir 12-26-2010 14:54

Merhabalar,
yapmanız gereken çok basit. Öncelikle 7 yıldır yurt dışında yaşadığınız için paralı askerlik yapma hakkınız sanırım vardır.
İlk yapmanız gereken şey, Türk konsolosluğuna paralı askerlik yapmak için başvurmak, başvurunuz kabul edilince de ilticanızı geri çekip Türkiye'de paralı 1 aylık askerlik hizmetinizi tamamlamak (tabii 5200 Euro verebilecek imkanınız varsa). Daha sonra Eşiniz sayesinde Aile Birleşimi Başvurusunda bulunarak 2 -3 ay içinde oturum izninizi rahatlıkla alabilirsiniz.

ayrıntılı bilgi için: kulturtercume@yahoo.com.tr

Misafir 04-05-2011 09:54

merhaba arkadaslar ben avusturalyaya yerlesmeyi dusunuyorum ama kurs bahali oldugu icin kacak gelmeyi dusunuyom oturum almamiz kolay mi yok sa zor mu nasil mail atarsaniz cok sevinirim m.a.t.a.d.o.r1@hotmail.com

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:26 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük