merhaba yaban gülü ben nuray almancayı ögrenmeyi cok istiyorum ama nerden başlayacagımı bilmiyorum bana yardım ederseniz cok sevinecegim. Benzer Konular avusturya neden almanca konusuyor???? almanca dili genel... Zeybek ögrenmek isteyenler... ...
En iyi cevap yabanGülü tarafından gönderilmistir |
grammatik bölümünun linki: Grammatik-Dilbilgisi - MUHAKEME.NET FORUMU ve online almanca: Online Almanca - MUHAKEME.NET FORUMU |
merhaba nuray hanim öncelikle aramiza hosgeldiniz.
almancayi bizim burdan rahatlikla ögrenebilirsiniz. önce grammer bölümünden bütün dokumanlari alin ve alfabeden baslayin ve bunlara yardimen online almanca bölümümüzden görüntülü anlatimlari izleyin. eminimki bunlari size cok yardimci olacak.
herzaman buraya sorunuz oldugunda yazabilirsiniz.
saygilarimla
grammatik bölümünun linki: Grammatik-Dilbilgisi - MUHAKEME.NET FORUMU
ve online almanca: Online Almanca - MUHAKEME.NET FORUMU
arkadaslar bende almanyaya gidicem ama almancam yok nişanlım çok ısrarcı bu konuda ama evdede öğrenemiyorum ne yapıcam ben
asyalısema´isimli üyeden Alıntı ↑arkadaslar bende almanyaya gidicem ama almancam yok nişanlım çok ısrarcı bu konuda ama evdede öğrenemiyorum ne yapıcam ben
degerli kardesim,
sen almanyaya gitmek istiyorsan mutlaka almanca ögrenmek zorundasin zaten, yani sinavi gecmeden almanyayi unutabilirsin.
o yüzden nisanlinin israri yersiz degil.
en dogrusu online almancadan baslamak olur tabiki kurslara gidemiryorsan. bizim online almanca bölümünü ve dil bilgisi bölümündeki dokümanlari alarak ise baslayabilirisin. ögrendikce ögrenmek isteyin gelir insallah.
ilerki zamanlardada insallah (söz vermeyeyimde) radyo üzerinden almanca vermegi düsünüyoruz ama daha kesin birsey yok. ozamanda katilirsin ve pekistirirsin almancani.
selametle
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|