![]() |
Ehliyet Soru-Cevap:Hukukehliyet belgesini çok dilli almaso için ne yapmas gerek yoksa o belgeyi türkiyedemi türkçeye çevrilicek acvil bilgiiiiiii nasıl apıstil olcak ACİLLLLLLLLL:( ehliyet belgesini çok dilli almaso için ne yapmas gerek yoksa o belgeyi türkiyedemi türkçeye çevrilicek acvil bilgiiiiiii nasıl apıstil olcak ACİLLLLLLLLL:( *Not:Türkçemizi düzgün kullanalım !!! ehliyet belgesini çok dilli olmasi için ne yapmam gerek yoksa o belgeyi türkiyedemi tercüme ettirmeliyim acil bilgiiiiiii ACİLLLLLLLLL:( führer kardesimi dinleyerek haddim olmadan az bucuk degistim ama son cümlenin ne anlama geldigini anlamis degilim. yabanGülü :) |
--->: Acillll yardim bu sorunuza deger tarafta cevap vermistim ama simdi tekarar yazayim. aslinda siz o belgeli yalirken zaten cok dilli aliyorsunuz eger öyle degilse cok dilli isteyin. özel türkiyede tercüme etttirmenize gerek yoktur. bir belkide vardir siz görmemisinizdir yazilarin yaninda kücük rakamlar varmi ve o kagidin arkasinda yada altinda bir kac dilde tercümesi varmi. |
--->: Acillll yardim Burada alinan ehliyet heryerde gecer bunun icin hicbir ekstra birsey yapmaniza gerek yok. Avrupa birligi standartlarindaki ehliyet icin soruyorsunuz degil mi? |
--->: Acillll yardim Alıntı:
ya pardon bende ne anlamisin hizli okumakdan evlenme ehliyet belgesi anladim ve ona göre cevap verdim. yani benim cevap yanlis bu durumda lütfen kaile almayin :olmaz0121: :brush: evet alptraum kardesimin dedi gibi. bebisty özür dilerim kardesim kafam karismis o gün neden bilmiyorum galiba evlenmeyle ilgili birsey okuyordum ondan olsa gerek. tekrar özür |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük