![]() |
--->: önemliii Soru-Cevap:HukukAlıntı:
nezman basvurmus enisteniz vize icin. eger 2006dan sonra ise cikmasi lazimdi yada haber gelmesi lazimdi. 2006 önceleri biraz zordu bu isler ama simdi daha kolaylasti ama malasef aylik mitarinda degisiklikler oldu. madem enistenin kalma izni var ve calistigi yer kadrolu neden islemleri cikmamis hic sormamismi, veya ablan gitip konsolosluga sormamismi ne oldu bizim bu isler diye. belkide davetiye yada telefon geldi sizin haberiniz olmadi ve vize yandi bilemessiniz. o yüzden en uygunu trdeki avusturya konsolosluguna tel acip sormaktir. vize icin detayli bilgi burada http://www.muhakeme.net/avusturyada-...zni-t5345.html bizim hukuk bölümümüzden konsolusluklarin numaralirini hatta vize islemleri icin gereken evraklari bulabilirsiniz. |
--->: önemliii tşk yaban gülü bi çare bulduk bakalım insan hakları mahkemesine gidiyoz avukatımız mutlaka ii bir netice alıcamızı sölüyor |
--->: önemliii Alıntı:
kardesim ben bu durumu tam anlamadim simdi diyorsun enistem ordan basvurdu bizde hala bekliyoruz kardesim hic bir girisimde bulunmadi diyorsun, simdide insan haklari mahkemesine basvuracagiz diyorsunuz?? bu biraz celiskeli güzel kardesim bakin bu tür isler cok para ister avukatti mahkemeydi felan. eger arastirmadiysaniz önce arastirin sorusturun olurunu olmazini sonra mahkemye basvurursunuz eger arastirdik adamlar zorluk cikariyor diyorsaniz amenna ozaman gerekeni yapin. ben sadece bosa avukat ve mahkeme parasi vermenizi istemem sagilarimla |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:23 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük