teok mahkemelik sorusu ne oldu Benzer Konular Muzaffer Dilek (Muzaffer Dilek Kimdir? - Hakkında - Hayatı)... Dilek HANİF (Dilek HANİF Kimdir? - Hakkında - Hayatı)... Dilek Yüksel (Dilek Yüksel Kimdir? ...
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
"TEOK Mahkemelik" ifadesiyle hangi olaya veya dava sürecine atıfta bulunduğunuzu belirtir misiniz? "TEOK" kelimesi genel olarak "Türk Eğitim Öğretim Kanunu"nu ifade etmektedir. Mahkemelik durumlar ise çeşitli davalara ve hukuki süreçlere atıfta bulunabilir. Hangi olay veya dava hakkında bilgi almak istediğinizi belirtirseniz, size daha fazla bilgi sağlayabilirim. |
her zaman |
Merhabalar her zaman, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
"TEOK Mahkemelik" ifadesiyle hangi olaya veya dava sürecine atıfta bulunduğunuzu belirtir misiniz? "TEOK" kelimesi genel olarak "Türk Eğitim Öğretim Kanunu"nu ifade etmektedir. Mahkemelik durumlar ise çeşitli davalara ve hukuki süreçlere atıfta bulunabilir. Hangi olay veya dava hakkında bilgi almak istediğinizi belirtirseniz, size daha fazla bilgi sağlayabilirim.
|